Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

Diamonds Are Forever...

Ουφ, με κούρασαν οι εσωκομματικές έριδες στο ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στους δυο μαντράχαλους, για την αρχηγία.

Ο Ευάγγελος είναι ένας πανέξυπνος και παμπόνηρος άνθρωπος, εκπληκτικός ρήτορας, καλύτερος και από τον Κικέρωνα, αλλά αν έχει ιδεολογικό στίγμα και προσωπική πολιτική ατζέντα, εγώ τουλάχιστον δεν το έχω αντιληφθεί. Πιο πολύ ως έναν υπερ-φιλόδοξο και καιροσκόπο άνθρωπο τον βλέπω

Ο Γιωργάκης από την άλλη είναι ένας συμπαθητικός και μειλίχιος τυπάκος, πολύ διαφορετικός από τους φωνακλάδες και θεατρίνους Ελληναράδες πολιτικούς που έχουμε συνηθίσει, και προσωπικά υποστήριζα πολλές από τις ιδέες του και ήλπιζα σε αυτόν. Ανήλθεέστω και υπό αντίξοες συνθήκες- στην προεδρία του κόμματος με σύνθημα «Γιωργάκη άλλαξε τα όλα», αλλά αντί να τα αλλάξει, τα κανε, με το συμπάθιο, σκατά. Ο Μίμης λέει ότι η ηγεσία είναι ζήτημα συγχρονισμού του προσωπικού ρολογιού του επίδοξου ηγέτη με το ρολόι της ιστορίας. Εγώ λέω «Συγγνώμη Γιωργάκη, αλλά το προσωπικό σου ρολόι δεν πρόκειται ποτέ να συγχρονιστεί με το πρωθυπουργικό, και λυπάμαι για αυτό». Σε πάω ειλικρινά, το ομολογώ, το μόνο που δε μαρέσει σε σένα όμως είναι το καταραμένο στοιχείο-στοιχειό της οικογενειοκρατίας που κουβαλάς στις πλάτες σου. Για αυτό παράτα τα καλύτερα!

Είναι ντροπή για τη «Δημοκρατική Παράταξη» η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της χώρας να προέρχεται από το συντηρητικό κόμμα. Το Μητσοτακαίικο και η Ντόρα καραδοκούν και τρίβουν τα χέρια τους τώρα. Ας μην τους κάνουμε το χατίρι.

Για αυτό πασοκάρες μουου λέει ο λόγος δηλαδή) κάντε την Αννούλα αρχηγό και σας εγγυώμαι ότι το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνάει για πάντα και η Ελλάδα θα γίνει η νέα παγκόσμια υπερδύναμη, αυτή που όλοι οι σύγχρονοι μικρο-μεγαλέξανδροι ονειρεύονται, μπαίνοντας σφήνα ανάμεσα στις ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία.

Και μην πει κανένας ότι η Αννούλα είναι S. Θαθα τον σκοτώσω. Αυτή είναι η μεγαλύτερη συκοφαντία που έχει ακουστεί για την Αννούλα ποτέ!

To The River - Djivan Gasparyan & Michael Brook

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

The Worst Parliament Ever

Συλλυπητήρια στον γραικικό λαό που έδωσε αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία.

Συλλυπητήρια στο ΠΑΣΟΚ που από το σκατό πάει στο σκατότερο.

Συλλυπητήρια στον γραικικό λαό που έδωσε τόσο μεγάλο ποσοστό στο πιο κιτς κόμμα της Ευρώπης, το ΛΑΟΣ, βάζοντας μάλιστα μέσα στο κοινοβούλιο τα πιο γραφικά, χυδαία και ακροδεξιά στοιχεία του.

Συλλυπητήρια στον Παπαθεμελίξ που πήρε μικρότερο ποσοστό και από τους Οικολόγους Πράσινους! Σαυτούς συγχαρητήρια!

Συλλυπητήρια στον εκλογικό νόμο που είναι για τα μπάζα. Η τακτική των Κυβερνήσεων να αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο τους εκλογικούς νόμους, δείχνει την ανωριμότητα και τον καιροσκοπισμό των πολιτικών ταγών του τόπου.

Συλλυπητήρια στους Αθηναίους που δε σταύρωσαν τη Μαριέττα.

Συλλυπητήρια στην Κρήτη που έχασε την παλιά ομοχρωμία της.

Συλλυπητήρια στους ανθρώπους του τηλεοπτικού μας πολιτισμού που δεν εξελέγησαν. Και καλά να πάθουν...

Τέλος συλλυπητήρια στον γραικικό λαό που εξέλεξε το χειρότερο κοινοβούλιο της μεταπολιτευτικής περιόδου.

Και μια απορία: Όλοι αυτοί που έδωσαν ένα τεράστιο 8,15% στο ΚΚΕ, όντως επιθυμούν την ανατροπή του σημερινού πολιτεύματος και την εγκαθίδρυση ενός όμοιου με αυτά που απέτυχαν παταγωδώς και κατέρρεαν ένα-ένα με τη σειρά σαν ντόμινο πριν από μερικά χρόνια (Κοινώς: η ουτοπία αποδείχτηκε ένα όνειρο.); Αν όχι, γιατί δεν ψήφισαν ένα άλλο κόμμα;

Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Ali G, μου φαίνεται!