Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

Όταν μας τα λεγε ο άλλος, εμείς χωράφια αγοράζαμε

Αχ... ωχ... βαχ...ουχ... ουφ... αχ μανούλα μ' δε μπορώ σύρε πα να φέρεις τον ορθοπεδικό... σχώρα με θέ μου, δε θα το ξανακάνω, σε το ορκίζομαι στο λευκό Πύργο και στη μπουγάτσα με τυρί... όι όι όι όι όι όι...

Τα λεγε ο Άλλος ο μεγάλος και εγώ γελούσα και τώρα που την πάτησα δεν ξέρω που να κρυφτώ...

Ευτυχισμένος και αμέριμνος καθώς γυρνούσα από τη Σαββατιάτικη μου έξοδο σε μια ανύποπτη στιγμή πέρασε από πάνω μου ο οδοστρωτήρας της παγκοσμιοποίησης, που τα ισοπεδώνει όλα, και με έκανε χαλκομανία, λιώμα, κιμά... Όποιος περάσει από την οδό Τζωρτ Σόρος αυτή τη στιγμή θα δει αποτυπωμένο στο οδόστρωμα το σώμα μου με τις δύο τεράστιες αυτάρες του και ένα πεντανόστιμο big mac να κρέμεται μισοφαγομένο από το στόμα μου. Σήμερα είμαι ένα κουρέλι· ουρλιάζω, στριγκλίζω, πονάω, δε μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου, να σηκώσω τα βλέφαρα μου. Είμαι οριζοντιωμένος και βογκάω, ένα ψυχολογικό ράκος που είδε τις βιοθεωρίες να ανατρέπονται σε ένα κλάσμα δευτερολέπτου και να επαληθεύονται με το χειρότερο τρόπο οι προφητείες αυτών που θεωρούσα ασυνάρτητους και γραφικούς.

Δεν έχω κουράγιο ούτε καθαρό μυαλό για να αγωνιστώ. Χάρη στα μεγάλα αποθέματα μεγαλοψυχίας που διαθέτω όμως, βρίσκω το σθένος να κινητοποιήσω μετά βίας τους πληγωμένους και αποδυναμωμένους μύες των χεριών μου και να ψελλίσω ένα μήνυμα προς τους αχώνευτους νότιους, τους γνήσιους απογόνους του Σωκράτους και του Περικλέους, έτσι για να τους δώσω μια τελευταία ευκαιρία να φανούν και αυτοί μια φορά χρήσιμοι στη ζωή τους. Τώρα που σας μιλάω ο οδοστρωτήρας της παγκοσμιοποίησης κατευθύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το χαμουτζίδικο με σκοπό να κάνει τα μάρμαρα της Ακρόπολης και το μπετόν της αντιπαροχής το ένα και το αυτό. Παρακαλώ τον οποιονδήποτε άνθρωπο με ανοιχτά μάτια και καθαρό μυαλό βρίσκεται εκεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εκτρέψει τον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης από την πορεία του και να περιορίσει τη ζημιά στο ελάχιστο δυνατό. Ευτυχώς που είναι καλοκαίρι και έχει πολλούς τουρίστες τώρα. Αλλιώς... ας μη μιλήσω καλύτερα γιατί στα μαθήματα γιόγκα που κάνω μου έχουν απαγορέψει να λέω λέξεις κακές.

Μας είχε προειδοποιήσει πολλές φορές ο Άλλος ο Κασσάνδρας για τον επερχόμενο κίνδυνο του οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης αλλά ποτέ δεν το πήραμε στα σοβαρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδοστρωτήρας της παγκοσμιοποίησης επί αρκετούς μήνες φυλούσε καραούλι κρυμμένος στο ασυμπαθές κράτος των Φυρομιανών περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να κάνει ντου με ορμή στην πατρίδα μας και να επιφέρει το μεγαλύτερο δυνατό πλήγμα στον μεγαλύτερο πολιτισμό της Ιστορίας που επί αιώνες γαμάει και δέρνει και να πάρει εκδίκηση από το μοναδικό λαό στον πλανήτη που τολμάει να αντιστέκεται και να βγάζει τη γλώσσα στους τρανσέξουαλ ενορχηστρωτές της παγκοσμιοποίησης. Ο οδοστρωτήρας της παγκοσμιοποίησης ήδη έχει προκαλέσει αρκετές καταστροφές στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία και τώρα κατευθύνεται νότια ολοταχώς. Ευτυχώς είναι παλιάς τεχνολογίας και δε μπορεί να μπει στη θάλασσα, οπότε το λίκνο του πολιτισμού μας, η Μύκονος, θα παραμείνει άθικτη κι αλώβητη κι αυτό το καλοκαίρι.

Οι μέρες που περνάμε είναι όντως κρίσιμες και προκαλούν ανησυχία, παρόλα αυτά θα ήθελα συστήσω στον κόσμο υπομονή και ψυχραιμία και κυρίως να μην πανικοβάλλεται διότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και το μέλλον δεν είναι τόσο απαισιόδοξο όσο θα νόμιζε κανείς. Το γεωγραφικό ανάγλυφο της Ελλάδας είναι πολύ κακοτράχαλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο οδοστρωτήρας της παγκοσμιοποίησης θα τα παίξει από την κούραση και θα μείνει από καύσιμα πολύ πριν ολοκληρώσει το έργο του. Ο μεγάλος κίνδυνος στην πραγματικότητα είναι το υπερηχητικό τρένο της παγκοσμιοποίησης που τα σαρώνει όλα στο πέρασμα του και δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Δείτε τι πάθανε οι φλώροι οι Γάλλοι και οι μαλθακοί Ιάπωνες και θα καταλάβετε. Ευτυχώς, και οφείλουμε να είμαστε ευγνώμονες για αυτό, οι πρόγονοι μας είχαν τη σοφία και την πρόνοια να θωρακίσουν τη χώρα με ένα σιδηροδρομικό δίκτυο του ποπού και έτσι ο κίνδυνος έλευσης του τρένου της παγκοσμιοποίησης από τα πάτρια εδάφη είναι μηδαμινός. Ακόμα κι αν τολμήσει να έρθει το πιθανότερο είναι ότι θα εκτροχιαστεί στην πρώτη σκουριασμένη ράγα που θα συναντήσει κάπου μετά το Λιανοκλάδι την ώρα που θα καταβροχθίζει ο οδηγός το τέταρτο σουβλάκι. Άσε δε που όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε άσοι στην τεχνική του Γοργοποτάμου και έτσι κανείς δεν τολμάει να φέρει τρένο εδώ μέσα.

Εν κατακλείδι μη μασάτε παλικαράδες μου. Με όπλο το παρελθόν και την παράδοση μας δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Πάρτε τόξα, βέλη, πέτρες και (γ)κασμάδες και αντισταθείτε στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης μέχρι τελικής πτώσεως. Το σύνθημα από δω και στο εξής θα είναι:

Eλευθερία ή McDonalds;

Εσύ αποφασίζεις.-



ΥΓ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που καταφτάνουν στα αυτιά μας, πίσω από το σχέδιο εισβολής του οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης κρύβονται τα ισχυρά συμφέροντα των s. Είναι ενδεικτικό ότι στην πατρίδα τους δεν έχει σπάσει ούτε πλακάκι!

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

LOOOL
but ok u survived
θα ανασυνταχθούμε να βρούμε καινούριο σχέδιο εξολόθρευσης ;)

καλως επέστρεψες λοιπόν
ανάσταση,
επ-ανάσταση :)

όχι ότι ανησυχήσαμε,
σιγά τα ωά,
αλλά welcome back anyway

bidibis είπε...

ρε θηρίο που με ανακάλυψες; (ρητορική ερώτηση όταν απευθύνεται σε έναν s)


Δεν έδωσα σημείο ζωής γιατί ξέρω ότι είσαι πρωινή τύπισσα και έτσι σκόπευα να σε πω και τα άλλα μου δεινά στο δικό σου μπλογκ αύριο το πρωί.
Αλλά τι λέω, πιθανότατα τα ξέρεις, δεν αποκλείεται να τα οργάνωσες και εσύ η ίδια εδω που τα λέμε


θηρίο! αυτο αυθόρμητα μου ήρθε αλλά πετυχημένο ακούγεται

Θηρίο - beast - satan - six six six - s

σιγά σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται.

trol είπε...

έγινα και νυχτερινή τώρα :-)
εντατικοποιήθηκε το spying heh

Ανώνυμος είπε...

να σε πω
βάλε ενα ψεύτικο όνομα και μπες σε κανένα gmail, messenger ή οτιδηποτε σε βολεύει να σε στείλω τίποτα (όχι με το αζημίωτο βέβαια, μουαχαχαχα :-)

Ανώνυμος είπε...

Πάντως κάθε φοράπου έρχομαι στο μπλογκ σου περνάω ωραία:)

bidibis είπε...

@ trol

Tι υπονοείτε μανταμ, ότι το bidibis δεν είναι το κανονικό μου όνομα;

Και τι θέλετε να μου στείλετε παρακαλώ, ιούς και spywares και δούρειους ίππους;

Για τρελό με περνάτε; Αν κάνω αυτό που λέτε ξέρετε πόσοι φίλοι κανονικοί θα μου θυμώσουν.

Συνήθως πάντως με την τρίτη παράκληση υποκύπτω!!! Δυστυχώς...

@ Madam zoi20

μεγάλη μας τίμη. Αυτά να βλέπουν τα μυθολογικά γλειώδη τέρατα κα να ζηλεύουν...

Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι το καλό φαγητό (ποτέ νηστίσιμα και βιολογικά) και το άφθονο ξύδι. Σύντομα μάλιστα ο φίλος μου ο Μπάμπης προτίθεται να σφάξει ένα κοπάδι βόδια για να προσφέρει στους φίλους του βλογ γνήσια παραδοσιακά new york steaks και μπουργκερς (έτσι τα λέει ο φίλος μου ο Μπάμπης).

Και μεις περνάμε καλά στο δικό σας αλλά ενίοτε πεινάμε. Καλό θα ήταν αν υιοθετούσατε ορισμένα Τυρναβιότικα στοιχεία...

Ζήτου η Λάρσα !!! όλε...

diva είπε...

Εκρηκτικός επιστρέψατε.
Μάλιστα.
Ας μείνω να παρακολουθώ εκ του μακρόθεν λοιπόν καθότι με τρομάξατε λίγο με το σχόλιο που εναποθέσατε - ίσως σας τράβηξε η συνάφεια οδοντογλυφίδας και χάμπουργκερ, αλλά που να βγάλεις άκρη..
Από μακριά αγαπητέ είπαμε..δεν χρειάζονται εναγκαλισμοί
:-)

Ανώνυμος είπε...

Από τύρναβο λέει απίστευτα το τσίπουρο, χωρίς γλυκάνισο κ οι κρεατομεζέδες. Πλάκα πλάκα, θα πάω αύριο!

Ανώνυμος είπε...

LOOOOL :-D
thanx για το αφιερωμα
damn u


ποιά τρίτη ρε σε, ποιά τρίτη ρε ...ούρδα, hehe πως μου βγήκε αυτό δεν ξέρω, την τρίτη την περάσαμε, άντε σώνε :-)

-when words fail, sourd lang saves-

hehe

nosyparker είπε...

Dear Sir,

I am writing to thank you for your invaluable contribution to my musical education.

To be more specific, blah blah blah Anthony & the Johnsons blah blah blah blah blah blah Eliot Smith blah blah blah blah blah blah blah blah blah Rufus Wainwright blah blah blah Cocorosie blah blah blah blah blah blah Lavender Diamond blah blah blah Devendra Banhart blah blah blah blah blah blah Bonnie Prince Billy blah blah blah blah blah blah blah blah blah

Thanks you so much for your time and thank you in advance again for what is to follow. Keep up the inspired work.

Yours faithfully,

nosyparker :-PPPPPPPPPPPPP

iris είπε...

Μην ανησυχείς. Θα ξυπνήσει για μία ακόμη φορά το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο και θα ενώσει για ακόμη μια φορά όλους τους Έλληνες, χριστιανούς ορθόδοξους, δεξιούς και αριστερούς, βασιλικούς, εθνικόφρονες, καρατζαφερικούς, νεωτεριστές και ξεροκέφαλους οπισθιδρομικούς, φιλόσοφους του οίνου και της κρεπάλης, σκληρά εργαζόμενους, φοιτητές κτλ κτλ. Όλοι ! Όλοι μαζί θα ταμπουρωθούμε σαν άλλοι κλέφτες και αρματωλοί στα χαρακώματα, στο Σούλι, στο Σκρα, στις Θερμοπύλες, στην καταστροφή της Μήλου, στον Ισσό ποταμό (σαν άλλοι Μεγαλέξανδροι) ... ... ... συγγνώμη παραφέρομαι.

bidibis είπε...

@ vouts

Μην ανησυχείτε μαντάμ βουτς, τρέφομαι μόνο με αρωματικά κρέατα από τη φάρμα που διατηρεί ο φίλος μου ο Μπάμπης στο χωριό, από διασταυρώσεις αιγοπροβάτων και βοοειδών τα οποίο ταΐζονται με αρωματικά βότανα σε βοσκοτόπια ραντισμένα με λιπάσματα δυόσμου και μέντας. Αν δεν είστε σ κανένα κίνδυνο δε διατρέχετε - ίσα ίσα που θα σας αρέσει λίγο φρέσκο αεράκι...

@ zoi20

Αυτό μας έλειπε να πας στον Τύρναβο για να φάς ραδίκια και μπρόκολα! Αλλά και λίγο γλυκανισάκι δεν κάνει κακό...

Αν όντως πας στον Τύρναβο σήμερα, όπως θα περνάς από τη Γιάνουλη, πρόσεχε μη γίνεις κομουνίστρια!

@ trol

Για να με ευχαριστείς εσύ καμιά μαλακία χωρίς να το καταλάβω θα έκανα πάλι.

Όταν λέω τρίτη δεν εννοώ την ημέρα Τρίτη αλλά τη φορά. Αυτό το ούρδα μ' αρέσει και το λέω και γω συχνά, χωρίς το σ από μπροστά φυσικά.

S+lang= slang?

Πάει τη μαγαρίσατε και την Αγγλικήν γλώτταν!

Και μη μου κουνιέσαι εμένα με την slang, γιατί... άντε μη βάλω τη zoi20 να μου μάθει Λαρισαίικα και σε σκίσω παλιουαρνίθα

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι ούρδα είσαι και μάλιστα ανάλατη και τι να μας πουν και οι λαρ'σαίοι (no bad feelings for the wonderful ppl, ok?)

isn t it στα ιταλικά που όταν μπαίνει το s μπροστά η λέξη γίνεται το αντίθετο?

heh ναι works out with s-lang too
must be the same with σ-ούρδα

και πωπω η εκτίμηση μου για το βασίλειο της δανιμαρκίας ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά, δικά μας παιδιά είναι, κάτω τα χέρια ύπουλε που πας να μας πάρεις την καινούρια περιφέρεια της αυτοκρατορίας

bidibis είπε...

@ Nosyparker

Δύο πράγματα με προβληματίζουν στο σχόλιο σας κυρία nosy: η χρήση της αγγλικής και τα πολλά blah blah.

Να υποθέσω ότι πλην της μουσικής τίποτα άλλο δε σας αρέσει πάνω μου; Εντάξει αυτό μου το χουν πεί και άλλοι, αλλά δημοκρατικός ων σεβάστηκα τις απόψεις τους και δεν μπήκα στον κόπο να ζητήσω τα ρέστα. Άρα η άποψη σας σεβαστή, λυπάμαι όμως αλλά αν δε γουστάρετε κλείστε τα μάτια στα blah blah και ανοίχτε τα αυτιά στους ήχους. Όχι αυτούς που εννοεί η vouts, αν και ουτε κι αυτοί βλάπτουν, εδώ που τα λέμε.

Η χρήση της Αγγλική πάλι από την άλλη δείχνει ότι διαθέτετε ευγένεια και παιδεία κι ότι δε σας αρέσει να πληγώνετε τον συνάνθρωπό σας ακόμα κι αν το αξίζει... Σίγουρο είναι σου λένε κατάμουτρα κάτι κακό για σένα σε μια άλλη γλώσσα πλην της μητρικής σου.

Άλλο είναι να σε λένε ass ή donkey και άλλο "είσαι γάιδαρος"! Κακά τα ψέματα με την ελληνικούρα πληγώνεσαι πιο πολύ.

Για αυτό και εγώ με τη σειρά μου οφείλω να σας ευχαριστήσω για το τακτ.

@ madam iris

Πρώτον πρέπει να σας συγχαρώ διότι είστε η πρώτη που βρίσκεται εντός θέματος. Δεύτερον δεν είμαι με τους Έλληνες αλλά επανιδρυτής ενός φιλελευθερου κα δημοκρατικού έθνους σε αναζήτηση οπαδών και κρατικής στέγης. Τους Έλληνας επειδή συγκατοικούμε και τυγχάνει να είναι καλοί πελάτες τους συμπαθώ και προσπαθώ να τους προστατέψω από την εκδικητική μανία των s και των ποταπών εντεταλμένων οργάνων τους. Βεβαίως δε σας παρεξηγώ διότι είστε καινούρια και δεν τα γνωρίζετε τα πράγματα καλά. Και γω καμιά φορά να φανταστείτε από κεκτημένη ταχύτητα ταυτίζομαι με τους Έλληνας αλλα όσο κυλάει ο καιρός την αποβάλλω αυτή την κακιά συνήθεια. Και σεις όποτε το επιθυμήσετε θα γίνετε δεκτή μετα βαΐων και κλάδων στους κόλπους του έθνους μας :-)

nyctolouloudo είπε...

ου ου ου 666

εμείς εδώ χάμου είμαστε νησάρα και δεν έχουμε ΜcD( ένας κωλογεφυρολώρος μας ενώνει με την Στερεά αλλά λόγω ψευτοκατασκευής όταν θα περάσει ο οδοστρωτήρας θα την ρίξει/ θα τον κόψει και θα απελευθερωθούμε από εσάς...)

ου ου ου ..........

iris είπε...

Βλέπω πολύ εύκολα πολιτογραφείτε κάποιον άγνωστο στους καταλόγους του έθνους σας. Μήπως είναι αυτή μία βεβιασμένη κίνηση; Μήπως έχετε έλλειψη φορολογουμένων και ψηφοφόρων ή μήπως σαν άλλος Ρωμύλος προσφέρετε μία δεύτερη ευκαιρεία σε ληστάς, εγκληματίας, απελεύθερους δούλους, φυγάδες και λοιπούς ώστε να μεγαλώσει γρήγορα το έθνος;

Ευχαριστώ βέβαια για την πρόσκληση αλλά θα πρέπει προτού την αποδεχτώ να ενημερωθώ πλήρως για το έθνος σας (πολιτική κατάσταση, οικονομία, κοινωνία, πολιτισμός, θρησκεία κτλ κτλ). Αν διαπιστώσω ότι πρόκειται για μία πραγματική πρόκληση μάλλον θα πολιτικογραφηθώ κι εγώ γιατί έχω μπουχτήσει με όλους αυτούς τους Έλληνες, τους δήθεν απογόνους των αρχαίων ελλήνων.

bidibis είπε...

@ trol

Στα περί ούρδας με μπ ή σ από μπροστά δεν απαντώ, γιατί δεν το επιτρέπει η αγωγή μου...

Οι ιταλοί αν είχαν μυαλό θα την είχαν πάρει φαλάγγι τη γραικαλβανία με την υπεροπλία τους. Φαντάσου πόσο σοβαρά πρέπει να τους λαμβάνει κανείς.

"και πωπω η εκτίμηση μου για το βασίλειο της δανιμαρκίας ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά, δικά μας παιδιά είναι, κάτω τα χέρια ύπουλε που πας να μας πάρεις την καινούρια περιφέρεια της αυτοκρατορίας"

Σα δε ντρέπεστε παλιοσφετεριστικά τομάρια. Ουστ απου δω κατάχαμα...

Τις ειδικές σχέσεις του έθνους μας με τη σκανδιναβική μητέρα γη τις είχα διατυπώσει αναλυτικότατα πολύ νωρίτερα από εσάς στο παλαιό μπλογκ που με τόση εκδικητική μανία φροντίσατε να διαγράψετε από τη δικτυόσφαιρα για να μη μάθει ο κοσμάκης την αλήθεια. Απορώ με το θράσος σας να ζητάτε μερίδιο από τη Δανιμαρκία. Ναι είναι γεγονός ότι υπάρχει κάτι σάπιο εκεί πέρα αυτή τη στιγμή και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τα βδελυρά τέρατα που μοιάζουν με χιμπατζήδες, τα οποία έστειλαν οι s εκεί για να μολύνουν τον τόπο με την προσδοκία ότι θα ανασχέσουν έτσι την απελευθερωτική μας άνοδο.

Για αυτά που σε λέω μπορείς να ρωτήσεις όσους με ήξεραν πριν εμφανιστείς εσύ εμπόδιο στο δρόμο μου, τότε που όλα κυλούσαν ειρηνικά και αρμονικά. Τον ovi για παράδειγμα τον είχα ορίσει πρέσβη...

bidibis είπε...

@ nyctolouloudo

Είναι η Γερμανία νησί που το ενώνει γέφυρα με τη Στερεά Ελλάδα; Ομολογώ πως δεν το ξερα!

Τι εννοείς με το θα "απελευθερωθούμε". Εμείς πότε σας σκλαβώσαμε; Μήπως μας μπερδεύεις με τους s;

@ iris

"Βλέπω πολύ εύκολα πολιτογραφείτε κάποιον άγνωστο στους καταλόγους του έθνους σας. Μήπως είναι αυτή μία βεβιασμένη κίνηση;"

Τι δουλειά μας την κάνουμε καιρό και την ξέρουμε πολύ καλά. Εσείς μάλλον δε μας γνωρίζετε...

Ψηφοφόρους δε χρειαζόμαστε, φορολογουμένους δεν έχουμε διότι προς το παρόν δεν έχουμε κράτος. Σε συνδρομές και εράνους πάντως δε λέμε όχι.

"Ευχαριστώ βέβαια για την πρόσκληση αλλά θα πρέπει προτού την αποδεχτώ να ενημερωθώ πλήρως για το έθνος σας"

Η αλήθεια είναι ότι έχω γράψει πολλές φορές για αυτά και βαριέμαι να τα γράφω ξανα και ξανά από την αρχή. Όλα αυτά ήταν γραμμένα αναλυτικά σε παλιό μπλογκ το οποίο κατέστρεψαν οι κακοί. Σε γενικές γραμμές ο χαρακτήρας του έθνους συνδιαμορφώνεται από τα μέλη του με βάση ένα ιδιότυπο και πρωτότυπο ανοιχτό μοντέλο επικοινωνίας. Ο καθένας είναι ελεύθερος να υποβάλει τις προτάσεις στο συμβούλιο των 77 σοφών μας και έχει το δικαίωμα να ψηφίζει επί τις προτάσεις των άλλων. Οι μόνοι που αποκλείονται από τις τάξεις μας είναι οι ακατονόμαστοι φυσικά

"Αν διαπιστώσω ότι πρόκειται για μία πραγματική πρόκληση μάλλον θα πολιτικογραφηθώ κι εγώ γιατί έχω μπουχτήσει με όλους αυτούς τους Έλληνες, τους δήθεν απογόνους των αρχαίων ελλήνων."

Σίγουρα είμαστε μια πάρα πολύ καλή πρόταση-πρόκληση για μπουχτισμένους Θεσαλλλονικείς.

Αν βρω την ιδρυτική μας διακήρυξη σύντομα θα τη δημοσιεύσω στο μπλογκ σας

nosyparker είπε...

Όχι όχι, βεβαίως και μου αρέσουν κι άλλα πάνω σου. Ξέρεις ένα τραγούδι που έλεγε η Άντζελα; (μου διαφεύγει ο τίτλος, ενθυμούμαι μόνο το ρεφραίν)

"τα γαλάζια σου μάτια, τα πυκνά σου μαλλιά, τα παράφορα χείλη που με καιν σαν φωτιά"

Ε αυτό! :-D

trol είπε...

τι μας λες καλέ

http://photos1.blogger.com/blogger/
5204/1664/1600/midnight.jpg

η τρολ οργανώνει τον αγώνα υπερ της σουρδίας σε λίμνη της φιλανδίας

και όχι λινκ δεν ξέρω να βάζω, είναι δύσκολο

bidibis είπε...

@ Nosyparker

Τελικά έχω την εντύπωση πως ♫Σ' έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω τα μάτια σου αυτά μου 'ναι τόσο γνωστά σ' έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω η μνήμη μου δεν μ' απατά♫

Τελικά ήταν μοιραίο να ξαναβρεθούμε. Μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να βρεθούμε, πάμε βρε να με κεράσεις μια Amstel να θυμηθούμε τα παλιά!

@ tr0l

Από μυαλό ξουράφι είσαι και το αποδεικνύουν έμπρακτα οι πονηριές και οι πανουργίες σου αυτό. Επομένως δε με πείθεις εύκολα πως δεν είσαι ικανή να φτιάξεις ένα απλό λινκάκι. Παρόλα αυτά επιβεβαιώνεις με τον πιο παραστατικό τρόπο το στερεότυπο που θέλει τους s να είναι τεμπέληδες και να τα περιμένουν όλα έτοιμα στο χέρι από τους άλλους. Συν τοις άλλοις γουστάρεις και να με βασανίζεις με τα χειρόγραφα λινκ σου. Την επόμενη φορα αν βαριέσαι βάλε κανα φουκαρά Αλβανό να σου κάνει το λινκ. Και μην του πεις μετά "έλα να σε πληρώσω στις 32 του μήνα"! Όλα τα χρήματα του κόσμου δε μπορεί να είναι δικά σας. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, έχουν ψυχή και οι άλλοι ανθρώποι.

Η φωτογραφία είναι πολλή σκοτεινή, είσαι σίγουρη πως δεν είναι παρμένη στον Ιντζιέκαρα;-)

trol είπε...

η στον αρίνταγα χεχεχε

bidibis είπε...

Σιγά μην είντου κι στη γκαχελώνα

trol είπε...

heh

ai traba gia mpires twra,
egw paw

aurio kainouries sumboules gia hangover :)

bidibis είπε...

Θα σε δώσω ή θα με δώσεις;

nyctolouloudo είπε...

δεν έγινε αλλά θα γίνει.
στις διαπραγματεύσεις είναι...

-δεν έχουμε γέφυρες...
-θα σας φτιάξουμε
-ναι, αλλά δεν έχουμε ποτάμια
-θα σας φέρουμε και ποτάμια..

trol είπε...

τελικά το γλύτωσα το χθεσινό hangover,
μου φτάνουν αυτά που είχα

maika είπε...

σιγά μη φοβηθούμε έναν παλιοοδοστρωτήρα...χα! Καλά λες! Αφού σαν τα κινούμενα σχέδια είμαστε...πέφτει ο βράχος στο κεφάλι μας κι εμείς ξετρυπώνουμε απο κάτω!!! Είδες κι εσύ που έγινες χαλκομανία και μετά ξαναφούσκωσες?
Κι άμα βρέξει πολύ και πλημμυρίσουν κι οι ράγες πάει και το σούπερ τρένο!!!
Ζήτω η Ελευθερία! Ζήτω και η Καιτούλα!! ε,είναι και οι δυό καλές μου φίλες...άμα πω για τη μια ζήτω πρέπει να πω και για την άλλη γιατί αλλιώς θα στενοχωρηθεί και δεν το θέλω!!!

έχω και μια σφεντόνα...να τη φέρω να ρίξουμε???

Οι s ποιοι είναι?

Ανώνυμος είπε...

Οι s ποιοι είναι?

μικρή και αθώα maika,
ότι και να σου πει ο άθλιος,
για τους s,
μην τον πιστέψεις,
σε έφερε και εσένα στο βλογ του,
με κακό σκοπό εναντίον των s,

εγώ βρίσκομαι εδώ μόνο και μόνο
για να αποκαλύψω την πλεκτάνη
που τόσο μεθοδικά στήνει,
γράφοντας τέτοια παραπλανητικά κείμενα,
ενώ και μόνη σου μπορείς να δεις,
μερικά σχόλια πριν,
ότι απλά βρήκε αντίσταση από τους s,
εκεί που δεν το περίμενε όταν πήγε και προηγούμενη φορά,
για να καταστρέψει την Πόλη,
κάτι λέει έχει κίνηση, κτλ κτλ

Και σαν άμυαλος που είναι,
ξαναπήγε.
Τέλοσπαντων,
μην ακολουθείς τα σκοτεινά μονοπάτια αυτού του εωσφόρου.

Φιλικά,

μια s

:-p

bidibis είπε...

@ nyxtolouloudo

δεν ξέρω ποιοι συμμετέχουν στη χαριτωμένη στιχομυθία σας, εμείς πάντως είμαστε σοβαροί και δε λέμε τέτοια πράγματα. Μάλλον μας έχετε παρεξηγήσει ελαφρώς...

trol said..."τελικά το γλύτωσα το χθεσινό hangover,
μου φτάνουν αυτά που είχα"

Κι αυτά που σε λέει η τρολ για τους s μην τα πιστεύεις. Αυτή θα πιστέψεις που την ξέρεις μισή ώρα ή εμένα που είμαι φίλος σου και σου δίνω σωστές συμβουλές για τα πιτσιρίκια; Νομίζω πως σε έπεισα...

Για τους s ένα μόνο θα σου πω: κατά κάποιο τρόπο είναι η προσωποποίηση του απόλυτου κακού. Είναι τα αφεντικά που έχεις πάνω από το κεφάλι σου χωρίς να το γνωρίζεις. Για να καταλάβεις, οι μασόνοι και οι Εβραίοι (κανένας Εβραίος δεν άντεξε στην Κ πάνω από 40 λεπτά της ώρας) είναι 2 από τις χιλιάδες μαριονέτες τους. Και φυσικά είναι οι προαιώνιοι εχθροί του Εθνους (όχι του Μπόμπολα!)



Μπράβου στου κουριτς, αρχινά να σουβαρεύειται σγα σγα!

Εγώ πάλι αμάρτησα σήμερα το μεσημέρι!

Maika said "Ζήτω η Ελευθερία! Ζήτω και η Καιτούλα!!"

Αυτό σαν κομμουνιστικό σύνθημα ακούγεται. Έτσι είναι;

Πάντως μπράβο που δε φοβάσαι τον οδοστρωτήρα. Φέρε και τη σφεντόνα σου και ρίχτου μια στα αχαμνά όπως έκαμαν οι πρόγονοι σου οι χαμουτζήδες στους ολοκληρωτικούς οδοστρωτήρες της αρχαιότητας τους γκέι σπαρτιάτες.

trol said...
"μικρή και αθώα maika,"

Η Μάικα δεν είναι μικρή, έχει παιδιά σε ηλικία που μπορούν και φοράν στριγκάκια. Ζήτα συγγνώμη τώρα.

"Τέλοσπαντων,
μην ακολουθείς τα σκοτεινά μονοπάτια αυτού του εωσφόρου."

Είπε του γουμάρ του πετναρ κιφάλα!

όσοι μιλουν στοιχειώδη ελληνικά γνωρίζουν πολύ καλα δάρλινκ με τι γράμμα αρχίζει ο σατανάς...

############
Άσχετο στατιστικό

Στο τρέχον ποστ μέχρι στιγμής έχουν λάβει μέρος μόνο γυναίκες ενώ μέχρι πριν λίγο η συζήτηση διατηρούνταν σε ένα καθαρά βόρειο επίπεδο. Προς το τέλος άρχισε να κατεβαίνει και είναι λογικό διότι το ποστ απευθυνόταν κυρίως προς τους απου κατ'. Πάλι καλά που δεν κατέβηκε ο ψωμιάδης να σταματήσει τον οδοστρωτήρα!

Ανάμεσα στους βόρειους υπήρχαν και μερικοί s βεβαίως, και ζητώ συγγνώμη από τους φίλους του μπλογκ για αυτό, αλλά, πιστέψτε με, καλύτερα να τους έχεις από κοντά και να τους ελέγχεις παρά από μακριά και να δρουν μυστικά και ανεξέλεγκτα.

Troll είπε...

Πολλα τρολια...τσ τς τς.
Κυριε Νταμπιντι η ντιμπιτνι η μπιμπιντι ειμαι λιγακι σουρομενος σχωραμε...μου επιτρεπεις να κανω καμακι στην τρολ?
+++++

bidibis είπε...

Αγαπητέ κύριε τρολλ επειδή είστε ο πρώτος αρσενικός που παρεμβαίνει στο τρέχον ποστ, σας κάνω την τιμή να είστε ο πρώτος που θα ρίξει πέτρα στην τρολ,τη σφετερίστρια του ονόματός σας, την ημέρα της τελικής κρίσεως, κατα τας προφητείας, στο δημόσιο λιθοβολισμό εναντίον των s στην πλατεία σκρ'κα.

Ως τότε βεβαίως αν δεν αντέχεται να περιμένετε μπορείτε να την τρυπήσετε με καμάκι, να τη γδάρετε να της κάνετε φάλαγγα και γενικά ό,τι επιθυμείτε. Προσοχή όμως διότι είναι s και δαγκώνει πιο πολύ από το συμπαθές τετράποδο που έχετε στο αβατάρι σας!

Ανώνυμος είπε...

αχ δεν σοβαρεύεται τελικά, δεν σοβαρεύεται...την γλύτωσα χθες, αλλά απόψε, πωπω κάτσε μη γράψω και καμιά βλακεία, ρε συ είχες πει στην τρίτη φορά το δίνεις και τώρα κάνεις τον κινέζο, τέλοσπαντων, δεν είναι αυτό το θέμα, εμφανίστηκε τρολ νούμερο 2, φυσικά, τι ν τούτος, αύριο πρέπει να το ερευνήσω, για την μάικα respekt, έχει αφήσει καταπληκτικά σχόλια εδώ κι εκεί, τώρα βέβαια το κορίτσι έμπλεξε που ήρθε εδώ, τι να πεις, και κάτι άλλο ήθελα να πω, ίσως με ουσία, αλλά μου διαφεύγει τώρα, δεν πειράζει, αύριο

Troll είπε...

Θα βαλω διακριτικα την ουρα μου στα σκελια..και θα καψαλισω!!!!Αρκετες μελανιες και δαγκωματα εχω!!!!Ελπιζω να μην κολησει σαν ψιλος...εχω και απο αυτους.....μπρρρρρ ανατριχιασα!!!

bidibis είπε...

Πω πω, ορδές πεινασμένων τρολς εισέβαλα στα εδάφη μου και με έπιασαν τελείως απροετοίμαστο

@ κακό τρολ

Λυπάμαι πολύ για τας ρατσιστικάς αντιλήψεις που έχετε για τους συμπαθείς Κινέζους. Χωρίς αυτούς δε θα είχατε την πυρίτιδα να ρίχνετε μπόμπες στους σπουδαστές των ΤΕΙ από την αλλοδαπή στα μπαράκια σας.

@ ύποπτο τρολλ

¨Εχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ψίλοι στα αυτιά πως οι παρολίγον συνωνυμία με την ακατονόμαστη δεν είναι και τόσο τυχαία. Ελπίζω να με διαψεύσετε...

Εντωμεταξύ ρωτήστε την αν υπάρχει χρόνος. ¨ολο και καμιά σοφιστικέ σ***δαμάρα θα χει να σας πει. Το μόνο που δε θα σας πει βέβαια είναι η αλήθεια: ότι δηλαδή το χρόνο τον σταματάνε - κατά παράβαση των θεϊκών νόμων- οι ίδιοι (και ενίοτε τον γυρνάνε και πίσω) για να διαπράττουν ελεύθεροι τις ανομίες τους, όση ώρα οι άλλοι καθεύδουν.

david santos είπε...

Hello, bidibis, I am Portuguese and I do not speak very well Greek, but I walk to learn, taste very of the culture Greek I am you very grateful for the visit, until always

Olá, bidibis, eu sou português e eu não falo muito bem grego, mas ando aprender, gosto muito da cultura grega eu estou-te muito grato pela tua visita, até sempre

david santos είπε...

Excuse, when to visit me, it makes the commentaries in Greek, it is well? I am you very grateful

bidibis είπε...

Thanks mr santos for clarifying things 'cause i was a bit baffled about a moment ago.

I promise to walk with you side by side in the pursue of your Greek dream any time you want

Όποιος ξέρει καλά ισπανικά ας μας εξηγήσει επακριβώς τι λέει ο φίλος μας στη δεύτερη παράγραφο του πρώτου σχολίου

Ανώνυμος είπε...

που τους βρίσκεις

bidibis είπε...

Αυτός είναι πολύ γνωστός στα ελληνικά μπλογκς, μόνο εμένα δεν είχε επισκεφτεί μέχρι πριν από λίγο

Ανώνυμος είπε...

Oh i see

maika είπε...

σ΄ευχαριστώ trol για τις πληροφορίες και τις συμβουλές αλλά μωρέ κι ο bidibis είναι φίλος μου και μου κρατάει και τα παιδιά που και που ,για να βγαίνω και δεν μπορώ να μην τον πιστέψω.
Ξέρεις τι ωραία φρουτόκρεμα φτιάχνει και τι ωραία μουσική τους βάζει!!
Και τώρα που σουβάρεψα bidibis να σου πω και για την Καιτούλα...δεν ξέρω αν είναι κομμουνίστρια,σκέτο φίλη μου είναι!
;o))

bidibis είπε...

Πες τα ρε μαικα, να αγιάσει το στόμα σου, που την έχω εδώ και μου βγάζει το λάδι...

Αύριο είμαι ελεύθερος για babysitting . Θα φέρω να δούμε το spiderman 3 και θα τα μαγειρέψω αντι-γιαπράκια αχνιστά στην κατσαρόλα.

Για να κοιμηθούν θα τους πω την Ιστορία με τους κακούς τους s που βάζανε φωτιά στα χωριά και κλέβανε το ψωμί και τα χρυσαφικά από τον φτωχό κοσμάκι.

Όσο για την Καιτούλα, ζήτω κι ας είναι Καραμανλικιά!

maika είπε...

αντιγιαπράκια...μμμμ το καλύτερό μου!! Έχω διαβάσει ,σε μια συνταγή, πως για να γίνουν πιο νόστιμα ,θέλουν λέει συχνό ανακάτεμα και κοπάνημα με την κουτάλα πολλές πολλές φορές!!
Χαίρομαι που είσαι ελεύθερος για babysitting.
Αμα σου πουν να σου δείξουν το κόλπο με τα σπίρτα,μη δεχτείς... μου το έδειξαν εμένα και μ΄έκαψαν...Πρόσεχε!!
Και να δεις που και οι Ιστορίες σου θα τους αρέσουν και θα σου ζητήσουν να τις διηγηθείς 2-3 φορές στη σειρά,ίσως και 4 και πάλι και πάλι... όπως ακριβώς γίνεται στ΄αλήθεια....που η Ιστορία,δηλαδή,επαναλαμβάνεται...

άμα ακούσει η Καιτούλα πως την είπες Καραμανλικιά....την πατήσαμε...τρέχα απο τώρα....

maika είπε...

Kαλό καλοκαίρι!!!
Φεύγω για πατρίδα!!!
γειάααααααααααα