Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

Diamonds Are Forever...

Ουφ, με κούρασαν οι εσωκομματικές έριδες στο ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στους δυο μαντράχαλους, για την αρχηγία.

Ο Ευάγγελος είναι ένας πανέξυπνος και παμπόνηρος άνθρωπος, εκπληκτικός ρήτορας, καλύτερος και από τον Κικέρωνα, αλλά αν έχει ιδεολογικό στίγμα και προσωπική πολιτική ατζέντα, εγώ τουλάχιστον δεν το έχω αντιληφθεί. Πιο πολύ ως έναν υπερ-φιλόδοξο και καιροσκόπο άνθρωπο τον βλέπω

Ο Γιωργάκης από την άλλη είναι ένας συμπαθητικός και μειλίχιος τυπάκος, πολύ διαφορετικός από τους φωνακλάδες και θεατρίνους Ελληναράδες πολιτικούς που έχουμε συνηθίσει, και προσωπικά υποστήριζα πολλές από τις ιδέες του και ήλπιζα σε αυτόν. Ανήλθεέστω και υπό αντίξοες συνθήκες- στην προεδρία του κόμματος με σύνθημα «Γιωργάκη άλλαξε τα όλα», αλλά αντί να τα αλλάξει, τα κανε, με το συμπάθιο, σκατά. Ο Μίμης λέει ότι η ηγεσία είναι ζήτημα συγχρονισμού του προσωπικού ρολογιού του επίδοξου ηγέτη με το ρολόι της ιστορίας. Εγώ λέω «Συγγνώμη Γιωργάκη, αλλά το προσωπικό σου ρολόι δεν πρόκειται ποτέ να συγχρονιστεί με το πρωθυπουργικό, και λυπάμαι για αυτό». Σε πάω ειλικρινά, το ομολογώ, το μόνο που δε μαρέσει σε σένα όμως είναι το καταραμένο στοιχείο-στοιχειό της οικογενειοκρατίας που κουβαλάς στις πλάτες σου. Για αυτό παράτα τα καλύτερα!

Είναι ντροπή για τη «Δημοκρατική Παράταξη» η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της χώρας να προέρχεται από το συντηρητικό κόμμα. Το Μητσοτακαίικο και η Ντόρα καραδοκούν και τρίβουν τα χέρια τους τώρα. Ας μην τους κάνουμε το χατίρι.

Για αυτό πασοκάρες μουου λέει ο λόγος δηλαδή) κάντε την Αννούλα αρχηγό και σας εγγυώμαι ότι το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνάει για πάντα και η Ελλάδα θα γίνει η νέα παγκόσμια υπερδύναμη, αυτή που όλοι οι σύγχρονοι μικρο-μεγαλέξανδροι ονειρεύονται, μπαίνοντας σφήνα ανάμεσα στις ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία.

Και μην πει κανένας ότι η Αννούλα είναι S. Θαθα τον σκοτώσω. Αυτή είναι η μεγαλύτερη συκοφαντία που έχει ακουστεί για την Αννούλα ποτέ!

38 σχόλια:

trol είπε...

καλα διάβαζα το ποστ και έλεγα μπράβο αυτό είναι, συμφωνώ με όλα και επαυξάνω κτλ κτλ

....μέχρι που έφτασα στην τελευταία παράγραφο

bidibis είπε...

Το ξερα μαντάμ ότι θα ήσασταν η πρώτη μου σχολιάστρια σε τούτο εδώ το ποστ. Άλλωστε είστε η μοναδική μου πελάτισσα τον τελευταίο καιρό.

"....μέχρι που έφτασα στην τελευταία παράγραφο"

Άρα είχα επιτυχία 5/6

Το μπλογκ μας είναι δημοκρατικό και μπορείτε να διατυπώσετε τη διαφωνία σας ελεύθερα με όποιον τρόπο θέλετε.

Πιστευετε μήπως πως δε θα γινόταν η Αννούλα φοβερή πρωθυπουργάρα

Έχω και μια ιστορία να σας πω αργότερα

trol είπε...

would stick with ali-stair
but anna ok too

and the story iz...?

iris είπε...

βρε, κι εγώ που νόμιζα πως έλειπες ακόμη... Βέβαια και δε θα έχεις πολλούς πελάτες αν δεν κάνεις αισθητή την παρουσία σου.

Όσο για το πασόκ (με μικρό το π) αφιερώνεται το αθάνατο :
"κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στην ζωή / μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι / έχε τα μάτια σου ανοικτά βράδυ πρωί / γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ"

nosyparker είπε...

Ευχαριστώ!!! (ξέρεις εσύ):-D

bidibis είπε...

@ trol said
"and the story iz...?"

Μια μέρα περπατάω αμέριμνος στο δρόμο. Ξαφνικά στη γωνία περνάει από μπροστά μου ένα αυτοκίνητο με μια ωραία γυναίκα στη θέση του συνοδηγού, η οποία μου φαίνεται γνωστή. Αιφνιδιασμένος έτσι όπως είμαι σηκώνω το χέρι, κουνάω τα δαχτυλάκια μπρος πίσω μπεμπεκίστικα και της κάνω "ούου". Με βλέπει που τη χαιρετάω, κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση και μου ανταποδίδει ένα τρισ αριτωμένο "ούου" όπως τις είχα κάνει και γω. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα συνειδητοποίησα ότι ήταν η γνωστή Άννα Διαμαντοπούλου, την οποία γνώριζα από τα ΜΜΕ και όχι κάποια γειτόνισσα η φίλη της μαμάς κτλ. Το περιστατικό συνέβη την εποχή που κατέβαινε υποψήφια στο νομό Κ. Από αυτό κατάλαβα ότι μπορεί να γίνει μια πολύ καλή πρόεδρος του κινήματος και πρωθυπουργός!

@ Iris

Καλώς την Ίριδα. Τι κάνει καλέ;

Καλή η αφιέρωση αλλά συνήθως πολιτική και ποίηση δεν πολυ-ταιριάζουν. Εκτός κι αν είσαι ο Σκανδαλίδης.

Μήπως είσαι κόρη του;

Μπα, εσύ είσαι από τη Σαλλονίκη...

@ nosyparker

Και γω σε ευχαριστώ nosy προκαταβολικά για το δώρο που μου υποσχέθηκες.

Τη deluxe edition είπαμε, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

ooo kool Anna

ουουου :)

πωπω να σΕ πω εγώ μια φορά τι έπαθα με έναν δικό σας από εκεί, την θυμήθηκα χθες την ιστορία, αλλά είναι άσχετη, πάω στης καιλής να δω τι φρούτο είναι εκείνος που ούτε s ξέρει τι είναι, ούτε την άννα φαντάζεται για πρόεδρο

pølsemannen είπε...

Παρ' όλο που ένας αξιοπρεπής αγών Σούμο θα ήτο ενδιαφέρον θέαμα το 2010, αλλά σίγουρα ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε η ανέλιξη στην αρχηγία της Κας Διαμαντοπούλου.

Δυστυχώς ο Γιωργάκης υστερεί σε σκηνική παρουσία (Δεν μιλάει με στόμφο και δεν κουνάει χέρια - πόδια - κεφάλι σαν νευρόσπαστο όποτε θέλει να τονίσει κάτι). Ως γνωστών ο μέσος ΕΛ-λην εκτιμά κάποιον γκαρίζοντα που μιλάει με στόμφο, ώστε να αποφανθεί: "Μαλάκα μου δεν κατάλαβα Χριστό, αλλά φαίνεται ότι το κατέχει το θέμα!". Δεδομένης μάλιστα της προσήλωσης του 70% του εκλογικού σώματος στο δικομματισμό με όρους οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας, ο χαμηλών τόνων και κακός ρήτωρ Γιωργάκης θα γινόταν πρωθυπουργός μόνο αν οι Τούρκοι έκαναν παρέλαση στην Καβάλα.

Ο Βενιζέλος, τον Κωστάκη που πήρε 2η τετραετία χατιρικώς γιατί οι ΕΛ-ληνες εκτός από βούρλα και παρτάκηδες είναι και απίστευτα ΛΑΡΤΖ τύποι, θα τον κάνει μία από χόρτα το 2010, αλλά έχω και εγώ παρόμοιες επιφυλάξεις όπως εσύ.

Η Άννα τώρα μπορεί να πέταξε εκείνο το πυρότουβλο περί ορισμού της Αγγλικής σαν δεύτερης επίσημης γλώσσας της ΕΛ-λάδος, (Όλοι ξέρουν ότι μόνο τα Αλβανικά αξίζουν τέτοια τιμή), αλλά θεωρώ ότι κάθε άθρωψ δικαιούται να κάνει και μερικούς αυνανισμούς στη ζωή του / -ης.

Συνεπώς Άννα γιατί όχι;

basik-ly είπε...

Diamonds και οι ισοπαλίες σας...

bidibis είπε...

@ polsemanen

"Μαλάκα μου δεν κατάλαβα Χριστό, αλλά φαίνεται ότι το κατέχει το θέμα!"

Αυτό το λέω και γω συχνά για το Βενιζέλο αλλά λόγω αγωγής και καταγωγής, αποφεύγω τη λέξη απο Μ.

"Η Άννα τώρα μπορεί να πέταξε εκείνο το πυρότουβλο περί ορισμού της Αγγλικής σαν δεύτερης επίσημης γλώσσας της ΕΛ-λάδος, (Όλοι ξέρουν ότι μόνο τα Αλβανικά αξίζουν τέτοια τιμή), αλλά θεωρώ ότι κάθε άθρωψ δικαιούται να κάνει και μερικούς αυνανισμούς στη ζωή του / -ης."

Εντάξει συμφωνώ. Το περι δεύτερης γλώσσας ήταν επικοινωνιακή πατάτα για τα γραικικά δεδομένα... Εμένα πάντως δε θα με πείραζε.

Ανεξάρτητο από αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση ότι η εκμάθηση της αγγλικής αλλα και άλλων ξένων γλωσσών είναι ανάγκη επιτακτική, και ιδίως από την επιστημονική κοινότητα διότι όλοι η σοβαρή βιβλιογραφία είναι γραμμένη σε ξένας γλώσσας, οπότε αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει να τας μάθουμε.

Μπορει εδώ να παίρνουμε ενα σωρό πτυχία της εγγλέζικης αλλά έχω την πεποιθηση ΄ησιγουριά μάλλον ότι δεν τα μαθαίνουμε σωστά όπως οι σκανδιναβικοί λαοί (εξαίρεση οι φινλανδοί) ή οι Ολλανδοί.

Αν κάναμε εισαγωγή περισσότερων αγγλόφωνων δασκάλω ή εκμεταλλευόμασταν όλο αυτό το (κιτς) ελληνοαμερικαναριό, που δήθεν πάντα θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα (;) αλλα δεν το κάνει ποτέ, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα

Όσο για την Αννούλα μπράβο σουηδε που εισαι αννοουλικός!

@ basik

Αχ μη μου τα θυμίζεις αυτά. Και πέρσι έτσι είχαμε ξεκινήσει αλλά μετά στρώσαμε. Παρόλα αυτά το φετινό μου ένστικτο είναι απαισιόδοξο

Ανώνυμος είπε...

ouch
ώστε έτσι ε?
και μετά λες εμένα κακιά
ότι κατάρα υπήρχε και δεν υπήρχε στα γαλέικα, την άκουσα

να θυμάσαι μπιριμπάκι when you go to sleep*
Adhabu ya kaburi aijua maiti!!
be scared

αλλά και ένα ωραίο ..
Penye mbaya wako, hapakosi mwema wako/na mwema wako hakosi.

*παρένθεση εδώ να πω πόσο θα με βόλευε αν είχε εφαρμοστελι αυτό με την αγγλική της άννας

pee.s - στο imeem το ξανάστειλα

bidibis είπε...

@trol

"ότι κατάρα υπήρχε και δεν υπήρχε στα γαλέικα, την άκουσα"

Δεν ήταν για σενα αλλά για τους s γενικά βρε κουτό

Αλλά εσύ που έμαθες γαλέικα και μάλιστα τις κατάρες?

Τα σουαχίλι s διάλεκτος είναι. Ρωτώ γιατί κι αυτά από s αρχίζουν

Ρίξε και μια μετάφραση όμως για να μας καταλαβαίνει ο κοσμάκης

trol είπε...

ναι, είναι γνωστό ότι η s γλώσσα δεν μπορεί παρά να συγγενεύει και με swahili, και με swedish μη σου πώ

για το κόσμο που συρρέει και παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις κατάρες που ρίχνουμε ο ένας στον άλλον, και έχει μεν όρεξη να διαβάζει αλλά βαριέται to google, και καλά κάνει, here is goes*:

-Adhabu ya kaburi aijua maiti
-The torture of the grave is only known by the corpse

-Penye mbaya wako, hapakosi mwema wako/na mwema wako hakosi (*notice the excellent structure of vocabulary and grammar compatibility, please)
-Where you have an enemy, you will also surely arid a friend.

*που θα πάει, και θα βγει η άννα, και θα γίνει η αγγλική επίσημη

fantasma είπε...

Δόξα και τιμή στην S που βγάζει τόσο άξιους ανθρώπους, εκπροσώπους του πολιτικού συμβουλίου του πασοκ:
- άννα διαμαντό
- πάρις κουκουλό.

Και μην ακούω χαζά ότι δεν είναι S. Και οι 2 είναι και μάλιστα με S κεφαλαίο.
Καλά ο πάρις έχει και αξάν.. Η άννα μας έφυγε λίγο πιο νωρίς, αλλά S is in her heart.

trol είπε...

οοο τα σχόλια μου χάνονται
με έβαλε spam o κακός?

trol είπε...

α οκ, here we go,
λοιπον έλεγα...


άντε πάλι,
αποτοξίνωση βέβαια,
and not a bad idea at all,
όταν ξαναεπιστρέψεις μετά από 2-3 μήνες πχ,
ούτε πρόεδρο μάλλον θα έχει το πασοκ,
ούτε θα έχει χειμωνιάσει αρκετά για να μαλώνουμε ποιός θα κάνει πρώτος λίστα iceland,

οπότε εδώ θα μας βρεις
και στα ίδια :p

basik-ly είπε...

Άσχετο αλλά επίκαιρο:
Αυτή η ισοπαλία μάλλον ευχάριστη ήταν, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Τo blog του απολυμένου από την ΓΣΕΕ Δημοσιογράφου για θέματα εργασίας και ότι άλλο κάτσει…
Το 2004 ΔΕΧΘΗΚΑ «ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΗ», ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ αποζημίωση ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ …ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ «ΨΕΥΤΟΑΝΤΑΓΩΓΗ» 100.000 ευρώ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ …ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!
http://apasxolisi.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Καλά να στέλνετε επιστολές να ανοίξουν και σχολές τριτοβάθμιας στο κάλιαρι, πάει κι έρχεται, θέλετε και εσείς λίγο, άντε καλά, το καταλαβαίνω...ΑΛΛΑ στο τέλος της επιστολής να συγχαίρετε και για την απόσυρση του βιβλίου Ιστορίας?!

το τραγικό θα είναι βέβαια αυτό το γλύψιμο να αποδώσει και από του χρόνου να έχει και κάλιαρι το μηχανογραφικό

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΗΘΗΣΤΕ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΙΡΜΑΝΙΑ.

Free Burma

mickey είπε...

Καλή η Αννούλα Μπιντιμπή μου, αλλά μάλλον ...πρόδωσε τις προσδοκίες σου ;)

bidibis είπε...

@ Fantasma

s είσαι και εσύ; Εμ με τέτοιο τρομακτικό όνομα τι θα ήσουν - όχι s; Αδύνατον.

Για τα υπόλοιπα που λες θα σου απαντήσω μάλλον με ποστ, αν προκάμω, γιατί ήρθε η ώρα μου φαίνεται να αρχίζει να αποκαθίσταται η αλήθεια σιγά-σιγά.

@ trol

To spam έγινε κατά λάθος. Την επόμενη φορά θα σε βάλω σε βάλω για spa αν δε με πιστεύεις

"όταν ξαναεπιστρέψεις μετά από 2-3 μήνες πχ,"

τι λες καλέ;


@ Basik

Εσύ αναφέρεσαι στην ισοπαλία με τον ολυμπιακό την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πίστεψε με ή ήττα της Πέμπτης ήταν ακόμη πιο γλυκιά. Αρκεί να συνοδευτεί και με νίκη στην Κρήτη σήμερα.


@ http://apasxolisi.wordpress.com/

Η αννούλα σε απέλησε; Δε μπορώ να καταλάβω το νόημα της παρέμβασής σου. Ούτε και καταλαβαίνω την έννοια "απολυμένος δημοσιογράφος". Σαν πάρα πολλούς και μάλιστα χαμηλής ποιότητα δεν έχει αυτή η χώρα. Εδω να φανταστείς ακόμα και οι s έχουν δύο κανάλια και στο παρελθόν ίσως είχαν και περισσότερα. Να στεναχωρηθώ γιατί δηλαδή, επειδή θα κλείσει κάποιο μικροκάναλο ή χαζοεφημερίδα που δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα πέρα απο παραπληροφόρηση και χαμηλής αισθητικής προγράμματα. Σε επαγγέλματα που εμπεριέχουν το στοιχείο της δημοσιότητας δεν το "θρήνο" για την ανεργία του κλάδου τους π.χ δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές κτλ

@ κακεντρεχές trol said "ΑΛΛΑ στο τέλος της επιστολής να συγχαίρετε και για την απόσυρση του βιβλίου Ιστορίας?! "

Ούτε κι εσένα σε καταλαβαίνω. Αν θες δώσε περισσότερες πληροφορίες. Ποιος τα έκανε όλα αυτά;


@ aphrodite

Ωραίος ο σύνδεσμος σας κυρά αφροδίτη αλλά δεν οδηγεί πουθενά

Για μια ακόμη φορά μας κορόιδεψες...

Rallou said..."ΒΟΗΘΗΣΤΕ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΙΡΜΑΝΙΑ."

Αυτή τη βδομάδα ραλού μου είμαι έχω αρκετές δουλειές. Την επόμενη πάντως σου υπόσχομαι ότι θα πάω να την απελευθερώσω τη Μιανμάρ. Θα πάρω μαζί μου και τον Spiderman. Τον Superman δεν τον παίρνω γιατί είναι s και φιλοχουντικός

@ mickey

Με έχει βάλλει σε υποψίες η άρνηση της Αννούλας του Βοριά. Ή κρύβεται κάποιος φαλλοκρατικός δάκτυλος των s που δεν τη θέλει αρχηγό η μυρίστηκε, η γατούλα, ότι και οι επόμενες εκλογές είναι χαμένες, οπότε ετοιμάζετε για την πρωθυπουργία στις μεθεπόμενες εκλογές.

mickey είπε...

Μάλλον το τελευταίο.

Την έχω για μεγάλη γάτα ;)

trol είπε...

το τελευταίο λέω και εγώ

και μην κάνεις τον ανήξερο όταν οι προύχοντες του έθνους σου γράφουν ^%@#$^@ς και γλύφουν στις επιστολές που στέλνουν

sth is rotten in the state of kaliari

bidibis είπε...

@ mickey

Nα και ένας νεοδημοκράτης με αυτοπεποίθηση που δεν ασπάζεται τις θεωρίες περί αήττητου ΠΑΣΟΚ.

Πλάκα-πλάκα αυτό που είπες περί ενασχόλησης σου με την πολιτική το πιστεύω - σε έχω ικανό...

Πρίν λίγο καιρο νόμιζα ότι με είχες κλειδώσει οξω από το μπλογκ σου τώρα ομως βλέπω ότι κάτι κινείται στα λημέρια σου και θα σε επισκεφτώ συντόμως με σχόλια καυστικά και ένα κουτί τουλούμπες για τα "καλορίζικα"

@ trol

Αυτό το sth is rotten blah blah ξέρεις ότι πρώτος το έλεγα εγώ για την Κ. Λογοκλέφτρια! Θα κινηθώ νομικά σίγουρα. Τώρα που ο έχει ζεστό χέρι από το ξύλο που έδωσε στη γυναίκα σκέφτομαι να αναθέσω την υπόθεση στον οικογενειάρχη Κουγια.

"και μην κάνεις τον ανήξερο..."

Πραγματικά δεν ξέρω, αλλά μπορώ να κάνω εικασίες.

Δυο τινά μπορώ να συμβαίνουν: Ή αυτός που το είπε είναι s που το παίζει δικός μας ή είναι ένας γνήσιος δικός μας ο οποίος θεωρεί ανάρμοστο να διδάσκονται τα παιδιά ιστορία δίχως καμία αναφορά στον eor factor.

Στην πραγματικότητα όλα τα βιβλία είναι ανάρμοστα και όλα τα αναθεωρήσουμε και θα τα ξαναγράψουμε από το σκρατς. Εως ότου το επιστημονικό μας επιτελείο μεταφράσει και αποκωδικοποιήσει πλήρως όλα τα απόκρυφα κείμενα των Αρχαίων Σοφών της eorterras την μια και μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ θα τη μαθαίνετε από αυτό εδώ το μπλογκ με σιγά σιγά με το σταγονόμετρο.

Τώρα ενημέρωσε με σχετικά με το θέμα και θα αποφανθώ. Ειλικρινά δε γνωρίζω σε ποιον αναφέρεσαι

trol είπε...

Λογοκλέφτρια!

yeap i m a copycat,
να τη, να τη, η σούρδα η γα*άτη

ΑΛΗΘΕΙΑ θα τη μαθαίνετε από αυτό εδώ το μπλογκ με σιγά σιγά με το σταγονόμετρο.

♫σταλιά σταλιά...♫
δεν θυμάμαι τι άλλο λέει,
η ελληνική μου παιδεία είναι ελλιπής το έχω ξαναπεί

ώπα ξεφύγαμε

http://e-ptolemeos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6059&Itemid=44

δεν έχω μάθει να βάζω λινκς οκ?

και να δηλώσω ότι πρώτη φορά αναγκάστηκα να μπω στην ηλεκτρονική εφημερίδα της προπαγανδιστικής φυλλάδας γιατί εκεί που πρωτοδιάβασα την επιστολή δεν υπάρχει πια (ντράπηκαν οι άνθρωποι και την κατέβασαν)

bidibis είπε...

αναγκάστηκα!!!

Σιγά καλέ, σιγά μη σε φάμε κιόλας

Θα το κοιτάξω και θα σε πω αργότερα τη γνώμη μου. Αλλά αυτή η... φυλλάδα από που κι ως που έπεσε στα χέρια σου. Ακούω ότι κάνει θραύση στην Κ. Αλήθεια είναι;

Πάντως για να πούμε και την αλήθεια δυστυχώς έχουν εμφιλοχωρήσει πολλά s στοιχεία σε αυτό το έντυπο

"να τη, να τη, η σ***** η γα*άτη"

Εντάξει το παραδέχομαι, για s καλή είσαι αλλά μπορείς να γίνεις και καλύτερη. Μη νομίζεις ότι τα ισοπεδώνω όλα κι ούτε όλους τους s τους βάζω στο ίδιο το τσουβάλι με την Κοντοστούπου φερ ειπείν (καλά το πα το αρχαίο γιά έκανα κανα λάθος;)

trol είπε...

haha
θυμάσαι πουθενά ή με κόβεις να έκανα 3η δέσμη? 6-6-6
ή ακόμη και τα νέα ελληνικά, με ξέρεις να τα μιλαώ καλά?
α, και για να μην ρωτάς συνέχεια


giapraki.com
έχει λεξικό

bidibis είπε...

δεν μπορώ να μπω σε sites που μυρίζουν αρμιά

Τα σ****ικα θέλω να μου τα μάθεις εσύ

bidibis είπε...

Για τρίτη δέσμη μπορεί να μη μοιάζεις αλλά για να ξέρεις έστω τι σημαίνει δέσμη πάει να πει ότι... τα χεις τα χρονάκια σου, θείτσα ;-)

trol είπε...

θείτσο-κίτσο μεγαλώσαμε πάρτο χαμπάρι :p

ποτέ πάντως δεν φανταζόμουν ότι όταν μεγαλώσω θα γίνω καθηγήτρια σούρδικης online

κομμώτρια ίσως

τι να κάνεις, πως τα φέρνει η ζωή κτλ κτλ :)

bidibis είπε...

Είπαμε να μου μάθεις σ****ικα αλλά όχι και να γράφεις τη λέξη ολόκληρη

Εδώ έχουμε πελατεία από όλη την υφήλιο, δεν τους λυπάσαι αυτούς;

Κλείτωρ είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ, το θέμα είναι να βγει και γυναίκα πρωθυπουργός άσχετα αν αξίζει ή όχι.
Διαπίστωση δηλαδή πως δεν χρειάζεται να είσαι αξιος για να είσαι πρωθυπουργός αλλά απλώς... πολιτικός καριέρας όπως είναι όλοι τους.

mickey είπε...

Δε χρειάζεται να είσαι "νεοδημοκράτης με αυτοπεποίθηση" για να μην ασπάζεσαι τις θεωρίες περί αήττητου ΠΑΣΟΚ.

Μάλλον όσοι τις ασπάζονται είναι ...πασόκοι με χαμηλή νοημοσύνη :P

(πω πω, κακίες που γράφω σήμερα)


Υ.Γ. 1: Κι εγώ με έχω ικανό ;)

Υ.Γ. 2: Ευχαριστώ για τις τουλούμπες - νοστιμότατες!

Υ.Γ. 3: Ακόμα γελάω με τον διάλογο που κάνεις με την trol :))

bidibis είπε...

@ κλειτωρ

Όχι φίλε Κλέιτωρ το θέμα δεν είναι απλώς να βγει γυναίκα αλλά αν είναι να βγει γυναικα αυτή να είναι η Αννούλα. Το όνομα της δεν το ανέφερα τυχαία. Βλέπεις δε μίλησε μητε για τη μιλένα μήτε τη Καϊλη ούτε και τη Σελήνη. Η Αννούλα είναι μια από τις ελάχιστες πολιτικούς, είτε πρόκειται για άνδρε ή γυναίκες, με αξιόλογη παραγωγή πολιτικών ιδεών και συν τοις άλλοις είναι και δικό μας κορίτσι, από το βορρά δηλαδή και οφείλουμε να τη στηρίξουμε.

Άλλωστε βλέπεις ότι η τάση να ηγούνται χωρών γυναίκες είναι διεθνείς και αργά ή γρήγορα θα περάσει κα από δω αυτό το πράγμα. Γιατί λοιπόν να μην είναι η Αννουλα που την έχουμε και έτοιμη;

Και μη νομίζεις ότι είμαι κανένας φεμινιστής κτλ Δεν είναι ότι σώνει και καλά ότι θέλω να βγεί γυναίκα αλλά ξέρω ότι είναι αναπόφευκτο και θα γίνει κάποια στιγμή, γι αυτό είναι αναγκαίο να λάβουμε τα μέτρα μας ώστε γίνει αυτό με το λιγότερο επιζήμιο τρόπο για την πατρίδα μας. Τις απόψεις μου για την πολιτική και για τις γυναίκες σε αυτή τις εκφράζει καλύτερα
αυτό εδώ το βίντεο, το οποίο σας συστήνω να δείτε

@ mickey

Εσύ πόντικα που με ξέρεις από την αρχή της μπλογκικής μου ζωής θα θυμάσαι ίσως που μιλούσα για κάποιους ακατονόμαστους οι οποίοι ήταν οι εχθροί του εθνους μου κτλ. H μαντάμ trol λοιπόν είναι μια από αυτούς και θέλει το κακό μου. Με τη βοήθεια σου όμως και το ποντικίσιο σου μυαλό ελπίζω ότι θα με βοηθήσεις να την εξολοθρέψουμε. Αν το κάνεις αυτό δε θα σου στέλνω μόνο τουλούμπες αλλά και κασέρια και μανούρια.

Αααα ξέχασα να σου πω πως και η τρολ είναι τρωκτικό μόνο που αυτή ανήκει στην οικογένεια των σου**αρουραίων ;-)

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ mickey

δεν κατανοώ το λόγο του γέλωτα σας

κατανοώ βεβαίως ότι μέσω δωροδοκίων και συναφών τακτικών ο μπιριμπιρης έχει κερδίσει την ευμένεια (that is a greek word, innit?) σας

θα μου πείτε ότι αυτό χαρακτηρίζει και εσάς εκτός από αυτόν και θα ήθελα να σας πω όχι μην ...σκιάζεστε, δεν σας κατηγορώ, γνωρίζω πια πολύ καλά τα τεχνάσματα του 6-6-6 για να παραπλανεί τον κόσμο

σας παρακαλώ όπως και με τους πιο συνετούς του ΠΑΣΟΚ να μην πάρετε μέρος σε αυτή τη διένεξη για εδαφικη κυριαρχία των νοτίων προαστείων της Μεγάλης Βαλκανικής

αλλά να είστε παρών για να διατηρηθεί η συνοχή

γιαπράκια με αρμιά έχετε φάει? :)

bidibis είπε...

ο μικι είναι πόντικας δεν τρώει λάχανα που βρωμάνε ποδαρίλα αλλά μόνο τυριά.

Μάκριά από τα χικιά, με ακούς μικι;

Ρε στον πόντικα πας να τα πεις αυτά. Ο μικις με ξέρει πολυ καιρό πριν από σενα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει με τίποτα.

mickey είπε...

Trol, ούτε εγώ! Μου έρχεται ...αυθόρμητα (LOL)

Υπόσχομαι πάντως να τηρήσω ουδέτερη στάση στη διένεξη.

Άλλωστε, προσωπικά ενδιαφέρομαι κυρίως για τα Βόρεια Προάστεια!