Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Galapagos

Ομολογώ πως δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα στο έσχατο σημείο ταπείνωσης να γράψω ένα τέτοιο ποστ όπως το σημερινό, έλα όμως που η έκτακτη επικαιρότητα με αναγκάζει να μη μπορώ να κάνω αλλιώς.

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής: Πριν από μερικές εβδομάδες η γνωστή και μη εξαιρετέα Trol de S-S Spell μου εκμυστηρεύτηκε σε ιδιωτική μας συνομιλία ότι είχε λάβει την απόφαση να αλλάξει συνείδηση και να μετακινηθεί οριστικά και αμετάκλητα στο δικό μας στρατόπεδο προκειμένου να δοθεί ψυχή τε και σώματι με όλο της το πάθος στον νυν υπέρ πάντων αγώνα των eors έναντι των s. Απέφευγε όμως, παρά την παρότρυνση μου, να κάνει δημόσια δήλωση μεταστροφής, φοβούμενη, όπως έλεγε, πράξεις αντεκδίκησης των ακατονόμαστων συντοπιτών της. Το τελευταίο αν και δεν μου άρεσε πολύ, με μεγάλη χαρά πάραυτα έσπευσα να μεταφέρω το αίτημα της στην Ολομέλεια του Συμβουλίου των «ασφάλτων» Σοφών μας και αυτοί με τη σειρά τους το παρέπεμψαν στο επιτελείο μας το επιστημονικό.

Οι επιστήμονές μας, έχοντας αναπτύξει τα τελευταία χρόνια πολλές πρωτοποριακές μεθόδους αποθεραπείας σου**οποημένων πρώην δικών μας παιδιών, δέχτηκαν, και με τη δική μου επίνευση ασφαλώς, να προχωρήσουν στην εφαρμογή μιας ασφαλούς για την υγεία μεθόδου αποσου**οποίησης της Trol, με την προϋπόθεση όμως ότι θα περνούσε με επιτυχία από εξετάσεις αιματολογικές και κυτταρικές και θα της γινότανε ορός αληθείας προκειμένου να βεβαιωθεί ότι η περίπτωση της είναι 100% ιάσιμη και οι προθέσεις της 100% ειλικρινείς. Ειδάλλως χωρίς αυτές της εγγυήσεις μια θεραπεία στα τυφλά θα μπορούσε να την μεταλλάξει σε Super-S-Woman, γεγονός που θα είχε ολέθριες συνέπειες για την ανθρωπότητα.

Οι εξετάσεις έγιναν και ήταν επιτυχείς. Η διάγνωση ήταν ότι η Trol ανήκε σε μια οικογένεια ματιασμένων eors, οι πρόγονοι της οποίας απώλεσαν τον εθνικό τους προσανατολισμό μυστηριωδώς και βρέθηκαν παρά τη θέληση τους να υπηρετούν στο εχθρικό στρατόπεδο κατά το δεύτερο σκέλος της σου**οζωικής περιόδου, γνωστή και ως παλαιόκαινο, της εποχής δηλαδή που έλαβαν χώρα οι πιο βίαιες και μαζικές σου**οποιήσεις ολόκληρης της ιστορίας. Η περίπτωση της κρίθηκε μάλλον εύκολη κι έτσι οι γιατροί πρότειναν μια εύκολη και ανώδυνη φαρμακευτική αγωγή, η οποία σε συνδυασμό με μια συστηματική ψυχιατρική παρακολούθηση, αρωματοθεραπεία και μασάζ θα μπορούσαν να τη θεραπεύσουν πλήρως και χωρίς παρενέργειες μέσα σε μια περίοδο 3-5 ετών.

Η Trol όμως ήταν ανυπόμονη, δεν μπορούσε να περιμένει τόσο καιρό και επιπλέον μου εξέφρασε την ανησυχία της ότι λόγω ηλικίας με μια ήπια θεραπευτική αγωγή, όπως η προτεινόμενη, θα της ήταν αδύνατο να αποβάλει κάποια στοιχεία της προηγούμενης προσωπικής της ταυτότητας (π.χ την προφορά της, να τρώει γιαπρουλάκια και έπειτα να κανει μμμμ κα). Για αυτό και αναζητούσε κάτι πιο γρήγορο και δραστικό. Καθώς η μαντάμ είναι και πολύ ξενομανής και διαβαστερή, όση ώρα περίμενε για τις εξετάσεις έξω από τα ιατρεία, έπεφτε με τα μούτρα στα ενημερωτικά φυλλάδια που διατίθενται στις αίθουσες αναμονής και διάβαζε ακατάπαυστα για εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας που παρέχουν συνεργαζόμενα με μας ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού. Εκεί ανακάλυψε ένα ινστιτούτο λοβοτομοθεραπείας στην Ουψάλα της Σουηδίας και μια μέρα έρχεται με δάκρυα στα μάτια και με θερμοπαρακαλεί να τη στείλω εκεί, γιατί όπως διατείνονταν,(λεπτή, τσιριχτή και σπαρακτική φωνή) «δεν αντέχω άλλο Bidibi, κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ και θα κάνω ό,τιδήποτε μου ζητήσεις μετά από αυτό». Συγκινημένος από τη σπουδή της εγώ –ο μαλάκας- και γνωρίζοντας τη λατρεία της για τα ταξίδια και τον Σκανδιναβικό πολιτισμό (τον οποίο γουστάρουμε και εμείς), αδυνατώ να της χαλάσω το χατίρι και παρά τις έντονες αντιρρήσεις των γιατρών, αποφάσιζω να της δώσω 3 εκ. € για να κάνει στη Σουηδία λοβοτομή και άλλα τόσο για να κάνει ένα σκανδιναβικό ρετουσάρισμα στο πρόσωπο και το κορμί, ήτοι πλαστική χειρουργική, ώστε να απαλλαγεί από τα χαρακτηριστικά που θα τις θύμιζαν την τέως φυλετική της καταγωγή (μιας και γίνεται λόγος για φυλές, ας αναφέρω και το πολύ ωραίο ποστ του φίλου μου του Mickey του ποντικού). Αυτή όμως η σουρσουράδα αντί να πράξει τα υπεσχημένα, έκλεισε το σπιτικό της για να εξαφανίσει τα ίχνη της, άρπαξε όλα τα χρήματα που της έδωσα και το έσκασε με το Σουηδό λοβοτοματζή (ένα τύπο με ξανθά μακριά μαλλιά χαίτη, βαμμένα ανταύγειες χωρίς αμφιβολία) την προηγούμενη εβδομάδα στα νησιά Galapagos για αορίστου χρόνου ξέφρενες διακοπές.


Εντωμεταξύ, παράλληλα με της ιατρικές και βιοχημικές εξετάσεις διεξάγονταν και μια άλλη έρευνα στο πεδίο των πολύτομων προφητειών των αρχαίων μας συγγραφέων, καθώς οι λόγιοι μας είχανε βάσιμες υποψίες ότι η Trol μπορεί και να είναι ένα από τα πρόσωπα κλειδιά που αναζητούσαμε εδώ και πολύ καιρό. Έπειτα από έναν μήνα κοπιαστικών και ενδελεχών μελετών, μου ανακοινώθηκε μόλις χθες ότι η Τrol κατά πάσα πιθανότητα, με βεβαιότητα άνω του 80%, είναι η ΑΥΤΗ, η μια και εκλεκτή, ο παράγων ♀ που προσχωρώντας στις τάξεις μας θα σηματοδοτήσει την έναρξη της εποχής του «τρίτου πλακούντα», η οποία θα κυοφορήσει στα σπλάχνα της ένα νέο πνεύμα αισιοδοξίας και αλλαγής για τον πλανήτη και θα ανατρέψει οριστικά τους παρόντες γεωστρατηγικούς συσχετισμούς εις βάρος των ποδηγετούμενων από τους s δυνάμεων του κακού, προλειαίνοντας έτσι το έδαφος για την άνοδο της ανθρωπότητας στο ύστατο σκαλοπάτι της Ιστορικής κλίμακας, στο οποίο βρίσκεται το κατώφλι του αποκορυφώματος της ανθρώπινης ευδαιμονίας, εξέλιξης και ακμής, το τέλος της Ιστορίας, η εποχή που θα μείνει γνωστή στον αιώνα τον άπαντα ως η και-γαμω-τις-εποχές εποχή! Λεπτομέρειες για αυτή την εποχή δε θα σας πω, διότι σας την φυλάω για έκπληξη!

Όπως καταλαβαίνετε, αγαπητοί μου, οι εξελίξεις είναι δραματικές και η ανάγκη επιστροφής της Trol, εκεί που ανήκει, επιτακτική. Τα νησιά Galapagos όμως, μη υπαγόμενα σε κανέναν διεθνή οργανισμό, δε δεσμεύονται από καμιά συνθήκη να εκδίδουν αλλοδαπούς εγκληματίες που βρίσκουν καταφύγιο στα εδάφη τους, κι έτσι την κάθε υπόθεση την εξετάζουν και τη διαπραγματεύονται ξεχωριστά, αποκλειστικά σε επίπεδο προσωρινών διμερών σχέσεων με την αιτούσα την έκδοση πλευρά, είτε πρόκειται για κρατική οντότητα ή φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Έτσι λοιπόν στην περίπτωση μας, η κυβέρνηση των νησιών Galapagos για να πειστεί ότι η έκδοση της Trol μαζί με το Σουηδό ζιγκολό της αποτελεί προτεραιότητα υψίστης εθνικής σημασίας για μας, ζητά τη συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών και το δικαίωμα της χώρας τους να λαμβάνει συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, και ας μην ανήκουσι εις τας Ευρώπας. Το δεύτερο είναι εύκολο και έχει ήδη ρυθμιστεί, για να ικανοποιήσουμε όμως και το πρώτο σκέλος των απαιτήσεων τους πρέπει να βάλετε τη τζίφρα σας και εσείς.

Εμείς από την πλευρά μας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του κάθε υπογράφοντος, θα του χορηγούμε δωρεάν μια κάρτα μέλους του bidibis fun club και μια από τις νέες υπερσύγχρονες εθνικές μας ταυτότητες με bar code, στις οποίες θα αναγράφονται υποχρεωτικά μόνο τα απαραίτητα για την ταυτοποίηση του κάθε προσώπου στοιχεία, όπως το θρήσκευμα, οι ιδεολογικές και οπαδικές προτιμήσεις, το μπόι και το χρώμα μαλλιών. Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, το επίθετο, ο τόπος κατοικίας κτλ θα αναγράφονται προαιρετικά, μόνο κατόπιν υποβολής υπεύθυνης δήλωσης στα ΚΕΠ, υπογεγραμμένης από τον κάθε ενδιαφερόμενο ή τον οικείο μητροπολίτη του, γκουρού, ινστρούχτορα κτλ.

Όσο για την Trol, σε περίπτωση που συγκεντρωθεί για την έκδοση της ο κατάλληλος αριθμός υπογραφών, δεσμευόμαστε ότι δε θα την τιμωρήσουμε αυστηρά, για αυτό καλά είναι να αφήσει τα μπεμπεκίσματα και να αφεθεί στα χέρια των ασυνομικών αρχών των νήσων Galapagos δίχως να προλάβει καμία αντίσταση κατά τη διάρκεια της σύλληψης της, όποτε και αν γίνει αυτή. Το είδος της τιμωρίας του Σουηδού Ζιγκολό, αναγνώστες μου, θα το αποφασίσετε ΕΣΕΙΣ. Χεχεχε

Άμα τη αφίξει της Trolos ευχόμαστε να έχει ολοκληρώσει ο φίλος μου ο Μπάμπης τη νέα του εφεύρεση , τον αποσου**οποιητή, ώστε να τη βάλουμε μέσα στο μηχάνημα και να τελειώνουμε μια και καλή με τα νάζια της τρολής.

Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για ότι συνέβη από τους πιστούς μου οπαδούς και να τους υποσχεθώ ότι άλλη φορά θα είμαι πιο προσεχτικός με τους λαούς που παρά ένα «ρο» δεν είναι S ;-)

Σας ευχαριστώ

63 σχόλια:

mickey είπε...

Θα κάνω προς το παρόν σεφτέ να σκάσει το... τιμώμενο πρόσωπο και θα επανέλθω για σχολιασμό ;)

pølsemannen είπε...

Διαμαρτύρομαι εκ μέρους του πανευρωπαϊκού συνδέσμου λοβοτoμητών - κρανιομετρητών δια την απρόκλητον επιχείρησιν κατασυκοφάντησης του κλάδου που τόσα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα, μέσω του λειτουργήματος της ανάδειξης της απόλυτα καθαρής γοτθικής συκωταριάς.

Η πάσχουσα από την σοβαρότατην ασθένιαν της ετεροαυτοπαθούς *s*ίτιδος, αφού υπεβλήθη εις κρανιομέτρησιν με τα κατάλληλα όργανα ίνα διαπιστωθεί το δολιχοκέφαλον της, υπεβλήθη εις επιτυχημένην λοβοτομήν υπό της ομάδος του τριεθνούς φήμης μπαλσαμωμένου καθηγητού κρανιολογίας Herman Lundborg, ομάδος της οποίας έχω την τιμήν και την να χαράν να είμαι μέλος.

Τώρα η ασθενής ξεκουράζεται εις τας νήσους Γαλα & Πάγος, παρακολουθώντας ζευγαρώματα χελωνών ίνα ανακτήσει ο εγκέφαλος της την φυσιολογικήν του λειτουργίαν.

Επίσης της έχει παραχωρηθεί ο νεανίας που παρουσιάζετε ίνα επιταχυνθεί η θεραπεία της απο*s*οποίησης, η οποία ειρίσθω εν παρόδω έχει εκπληκτικά αποτελέσματα.
(Προφανώς δεν είμαι εγώ στην φωτογραφία που παρουσιάζετε αγαπητέ, εγώ είμαι έτσι!)

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι πλέον άμα τη εμφανίσει της φωτογραφίας της Άννης Αδαμαντιοπούλου (Κενταυρικός Ιδιωματισμός) η ασθενής πλέον δεν δηλώνει "Ή Άννα είναι *s*".

Μεθ’ εκτιμήσεως,

Κάρολος Πολσεμάνογλου

Λοβοτομητής - Κρανιομετρητής - Πεταλωτής Ορθοδόξων Κενταύρων - Λουκανικοπλης

bidibis είπε...

γεια σου ποντικα σεφτελή. Καλά είναι μια μερα να μας κάνεις και κεφτέ αντι για σεφτέ

Το τιμώμενο πρόσωπο αν δεν το χεις καταλάβει μας άφησε οριστικά. no more σεφτέδες για αυτήν. εριξε μαυρη πέτρα...

bidibis είπε...

ωχ όση ωρα έγραφα στο τον πολσεμανογλου δεν τον είχα δει

επειδη είμαι βιαστικός σουηδε τεντιμπόυ δε θα απαντήσω σήμερα, αλλά αυριο καθώς το θέμα έχει πολύ ψωμί

ΑΝ όντως δεν είσαι εσυ να το συζητ΄σηουμε το θέμα, οι παπαράτσιδες μας όμως άλλα είχαν να πουν

αυριο...

trol είπε...

βγήκε ανακοινωθέν ;)
μέχρι εκεί φτάσαμε

α και το STAR σε ψάχνει σουηδέ :-)

pølsemannen είπε...

@ trol

Με ψάχνει το STAR?

Καλά μιλάμε γουάου!

Επιτέλους θα γίνω σ-Ι-τάρ' !!!

Δεν βγαίνω εάν δεν μου υποσχεθούν δικό μου ριάλιτυ!!!

Έχω αρχές όχι μαλακίες.

mickey είπε...

Η... άσωτη επέστρεψε!

Αν δώσει και σε μένα το παρόν, δέχομαι να μοιραστούμε τα έξοδα της αποσου**ποίησης - έχω κι ένα φιλαράκο που θα μας κάνει καλή τιμή.

. . .

Άσχετο, αλλά στη Νορβηγία όλο pølsen έτρωγα (στα βενζινάδικα που σταματούσα για ανεφοδιασμό). Λες να γίνω κι εγώ pølsemannen?

pølsemannen είπε...

@ mickey

Αγαπητέ δολιχοκέφαλε συνΕΛληνα,

φυσικά και θα γίνετε pølsemannen με τόσα pølsar που καταναλώσατε!

Την έχετε pølsίσει για τα καλά!

mickey είπε...

Α, ώστε pølsar λέγονται στον πληθυντικό.

(όχι τίποτε άλλο, αλλά μια και τα τάραξα, να ξέρω τουλάχιστον και πώς... λέγονται :)))

trol είπε...

long live the S nation and blessed its people,
undefeatable we continue ke oikodespoti

mickey min mas ksanerwneis me ta polsar twra, o souidos exei dilwsei safestati protimisi se kouzines allwn ehtnwn :) alla twra exei skotoures ton psaxnoun ta kanalia

xairetismata apo ta galapagos
exei enan iiiilio, teleio

bidibis είπε...

Πρώτο θα ήθελά να πω πως μετανιώνω που ονόμασα το ποστ galapagos και όχι The fellowship of the strings

@ polsemanen

Θα δεχτώ τη διαμαρτυρία σου αν μου απαντήσεις σε ορισμένα ερωτήματα

α)γιατί η λοβοτομή δεν έγινε από εσένα, όπως είχαμε συμφωνήσει, αλλά από τον μπαλσαμωμένο

β)Γιατί στείλατε την πάσχουσα εις τας νήσους Γαλα & Πάγος χωρίς να μας ενημερώσετε

γ) πως εξηγείται αυτή εδώ την ανακοίνωση εφόσον ισχυρίζεστε ότι η επέμβαση ήτο επιτυχής;

δ)αν δεν είστε ο νεανίας με το στρινγκ αλλά το φρικιό της φωτό που μας δείξατε, μήπως είστε τραβέλι τελικά;

Μετά τιμής bidibis

bidibis είπε...

@ trol

Ποιο σταρ καλε εδώ μέχρι και το WEST σας ψάχνει!

Ωραίο τατού πάντως! Thumb up

@polsemanen

Αν επιστρέψεις στη νομιμότητα θα σου δώσω εγώ ριάλιτυ

θα κάνεις μεταμοσχεύσεις εγκεφάλων λάιβ. το υπόλοιπο κονσεπτ της εκπομπής θα το επιλέξεις εσύ

@ πόντικα

Ευχαριστούμε για την προσφορά αλλά ο φίλος μου ο Μπάμπης είναι αυθεντία στα θέματα αυτά

ωστε τα polsen τρώγονται ε; και εγώ που νόμιζα ότι ο polsemanen ήταν ένα είδος μπάτσου της Σκανδιναβίας,!

ΤΡΟΛ γύρνα πίσω από τα γκαλάπαγκος μωρή

η απουσία σου με έχει αποδιοργανώσει

έλα και θα σε κάνω πριγκίπισσα της Ποντοκώμης

trol είπε...

βασίλισσα των αούτων
και στα περίχωρα των ε!-ούρδων?

..καγκαμπώS δεν θέλω :-)
δεν το κουνάω από τα γαλα&πάγος

α, for the history,
οι ε-ούρδοι είναι παλιοί s-ούρδοι, που δεν ανταποκρινόταν στα στάνταρ που είχαμε θέσει, κάναμε κάτι μετρήσεις με κάτι σουηδούς επιστήμονες που ασχολούνται σχετικά, και τους στείλαμε εξορία σε μια πεδιάδα που δεν έχει παρα μόνο κάρβουνο, πάλι καλά δλδ, τους δώσαμε εκεί και μια pseudo-πόλη να χαίρονται

pølsemannen είπε...

@ bidibis (aka g.a.n.g)

Αγαπητέ ιδεολόγε αντι-*s*-αγωνιστά,
θα απαντήσω στα καυτά ερωτήματα σας αναλυτικώς:

α)γιατί η λοβοτομή δεν έγινε από εσένα, όπως είχαμε συμφωνήσει, αλλά από τον μπαλσαμωμένο

Ο αρχιμάγιστρος κ.κ.κ. Herman Lundborg, μπορεί να είναι νεκρός και μπαλσαμωμένος αλλά χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως εις την τριεθνήν επιστημονικήν κοινότηταν και πάντα ηγείται τέτοιων επεμβάσεων no matter what.
Άλλωστε σύμφωνα με την νέα επίσημη ιδεολογία του Σουηδικού κράτους, τον θολοκουλτουριαρέικο πολυπολιτισμό, δεν μπορούν να γίνονται διακρίσεις σε βάρος ενός ατόμου απλά και μόνο επειδή είναι νεκρός. Οι νεκροί μπορούν να συμμετέχουν κανονικά σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής όπως δείχνει και αυτό το φωτεινόν παράδειγμαν ανεξινεκρίας εδώ.

β)Γιατί στείλατε την πάσχουσα εις τας νήσους Γαλα & Πάγος χωρίς να μας ενημερώσετε

H κατάστασις ήτο κρίσιμος και είχαμε ξεμείνει από ταχυδρομικά περιστέρια.

γ) πως εξηγείται αυτή εδώ την ανακοίνωση εφόσον ισχυρίζεστε ότι η επέμβαση ήτο επιτυχής;

Πιθανολογώ ότι έγινε παπαριά από τον αναισθησιολόγο που επειδής δεν πήρε φακελάκι με 3.333 Ριάλ και 33 πιάστρα Σουηδικής Αραβίας και νάρκωσε την ασθενή με μπάφους της αισχίστης ποιότητας αντί με 7 σφυριές στο κεφάλι όπως προβλέπεται από τον κανονισμόν.

δ)αν δεν είστε ο νεανίας με το στρινγκ αλλά το φρικιό της φωτό που μας δείξατε, μήπως είστε τραβέλι τελικά;

Σας απαγορεύω να κοροϊδεύετε την επίσημην κόμμωσιν εργασίας του τημ.
Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι σκοπός του προεξέχοντος λοφίου είναι ο καθαρισμός των τεμαχιδίων του κρανίου από τον εγκέφαλον του ασθενούς (μπλιάχ!), μη ξεχαστούν και μέσα δλδ, όταν κολλήσουμε πάλι το κρανίο με οξυγονοκόλληση.


Μετά τιμής,

Κάρολος Πολσεμάνογλου

Kicker των Minesotta Vikings ανάμεσα στα άλλα.

bidibis είπε...

Hey princess Troleia, How you doing?

"καγκαμπώS..."

χοχοχοχο χιχιχι χαχαχαχα

δεν ξέρω αν βρήκαμε καινούρια βασίλισσα, γελωτοποιό για το παλάτι όμως βρήκαμε σίγουρα

Φαντάζεσαι να το λεγες αυτό στη βασίλισσα της Αγγλίας; θα έστελνες τον Κάρολο στο θρόνο μιαν ώρα αρχύτερα και την Ελισάβετ...

Long Live the Joker of the Spades

Με την ιστορία μην ανακατεύεσαι εσύ, παραχαράκτρια. Θα ρθει η ώρα που θα πω και για την καταγωγή των ειδών και για το κάρβουνο και για όλα. ως τότε σιλάνς, κακομαθημένη

@ πολσεμανογλου

ως προς το α) σεβόμενοι την επίσημη ιδεολογία του κράτους σας θα δεχτούμε τη δικαιολογία σας αν και θα ήταν προτιμότερο αν μας λέγατε την αλήθεια εξ αρχής. αν ξέραμε ότι δε θα τη χειρουργούσατε εσείς θα τη στέλναμε στη Σαρδηνία που είναι και τόπος πιο ασφαλής. Άσε δε που έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους μελαχρινούς.

Η ανεξινικρία πάντως είναι cool, θα την εφαρμόσουμε και εμείς και μάλιστα καλύτερα από εσάς.

Αν και νομίζω ότι πρωτοπόροι στον τομέα αυτό είναι οι Πασοκτσήδες με το "Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς"

Ως προς το Β ας στέλνατε ένα τρολ και εσείς. τοσα έχετε, μήπως φοβηθήκατε πως θα σας το φάμε;

γ) οπότε δεν ήτο η Αννα Διαμαντοπούλου που έγραψε την ανακοίνωση αλλά η ασθενής σε κατάσταση αμοκ... χμμμμ Αυτό με τις σφυριές να το συζητήσουμε κάποια φορά. τη μέθοδο αυτή δεν τη γνωρίζουμε...

Αυτή η σουηδική αραβία είναι είδος γυμναστικής;

d) συγγνώμη, μη βαράτε, δε θέλαμε να σας θίξουμε

It's ok to be gay άλλωστε στην εποχή μας. οχι δεν είμεθα ρατσισται απλώς μια διαπίστωσις κάμαμε...

Μετά τιμής,

βιδιβής
******

είστε και λάτρης του φουδμπόλ μεσιέ;

mickey είπε...

Αυτά παθαίνει όποιος μπλέκει με λαούς που παρά ένα "ρο" δεν είναι S ;-)

bidibis είπε...

Έχεις δίκιο πόντικα, το είπα, άλλη φορά θα είμαι πιο προσεχτικός

και συ όμως βρε αδερφέ τι ήθελες και πήγες μαζί τους;

mickey είπε...

(Ψιτ, μεταξύ μας)

Αντιπερισπασμό κάνω, να χωθώ ως μυς-τικός πράκτορας στα άδυτα των S, να βρω το αδύναμό τους σημείο και να στο αποκαλύψω ώστε να επικρατήσουν οι Eors!

Με το... αζημίωτο φυσικά ;)


(κοίτα μη μας πάρει χαμπάρι η... S-ουρλουλού, έτσι;)

trol είπε...

τι μου ετοιμάζετε πάλι ποντίκια, την άμοιρη, όλο συνομωσίες και πονηριές είστε, τόσα λεφτά που βγάζετε από τις βρωμοδουλειές τι θα τα κάνετε? καλός κι εσύ πόντικα, μας κάνεις τον καλό, ελάτε στο βλογ μας, κτλ, πετάς και κανα 2 φωτο από σκανδιναβία, όπως τούτος εδώ ο κόραξ, πετά κανένα τραγούδι και με ξεγελάτε εμένα, την αθώα περιστέρα

bidibis είπε...

παιδια μη μαλώνετε σας παρακαλώ

Ξέρετε ότι η αποστολή μου στη γη είναι ειρηνευτική και πυροσβεστική, μη χαλάτε το καλό κλίμα που πάει να δημιουργηθεί από τις αποκαλύψεις μου, είστε μεγάλα παιδιά

Σε λίγα χρόνια, το λένε και οι προφητείες, θα είμαστε αγαπημένοι όλοι μαζί κάτω από την ίδια σκεπή

Και συ περιστερά μου μη θυμώνεις, σου είπα θα σε κάνω πριγκίπισσα Troleia μόλις πεις το μεγάλο το ναι. Και το mickey όταν κατασταλάξει και ενταχθεί πλήρως στις δυνάμεις του καλού θα τον κάνω τον πρώτο πόντικα-Jeordi!

Σας τα υπόσχομαι αυτά, δεν κασμερεύω ποτέ εγω

mickey είπε...

Ωραία. Ως πρώτος πόντικας-Jeordi μπορώ να διαλέξω όνομα;

Το... Obidibi One νομίζω θα μου ταίριαζε γάντι.

(έκανα κι ένα 22 BTW)

bidibis είπε...

το χεις κατοχυρώσει αδερφέ. τώρα πρέπει να διαλέξουμε και το σπαθί σου όμως

(εκανες κι ενα 23 επίσης)

mickey είπε...

Δεν ξέρω τι έγινε και μου βγήκε... διπλό (μια φορά πάτησα το Publish).

Προφανώς έχεις βάλει κάποιο κρυφό proprietary AI software και προσπαθείς να με... προσομοιώσεις!

(θα το ανακαλύψω όμως - τσάμπα τα 'χουμε τα... διδακτορικά;)

bidibis είπε...

Αααα το proprietary AI software είναι η ειδικότης μου - όλη η Κάτω Τούμπα από μενα έρχεται και αγοράζει


@ Trooool heeeeelp

Μήπως ξέρεις τι είναι το proprietary AI software να με πεις; To παιξα ειδικός σε εκείνο το παιδί με τα μεγάλα αυτιά (δε λεω όνομα για να μη μας καταλάβει) αλλά δεν έχω ιδέα

trol είπε...

lol
i really did not do it on purpose

trol είπε...

eeee,
ur proprietary AI software = ur mind,
twra o mickey thelei na kanei kai deutero for himself, kala ton katalaba egw, he is after the money, the big money

bidibis είπε...

Δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα αλλά δεν πειράζει, συνεχίστε να κασμερεύεσται εσείς μέχρι να δούμε ποιος θα νικήσει

giant13 είπε...

Κάνοντας το πρώτο σχόλιο στου Αρειανού τον χώρο
, βλέπω να είμαι εξω απ τα νερά μου, σχετικά με το θέμα του ποστ, αλλά βλέπω έχει στηθεί μιά ωραία ανάλυση του θέματος.
Εγώ απλά παρατηρώ στην φώτο, πως το.... κο****κι του γκόμενου είναι ποιοτικότερο αυτής που συνοδεύει.
Μήπως τον κουβαλά μαζί της γιά κράχτη;

bidibis είπε...

Κύριε γίγαντα σας καλωσορίζουμε μετά βαΐων και κλάδων και σας κερνάμε κι ένα τσιπουράκι, αν σας το επιτρέπει ο γιατρός.

O κύριος που φοράει τον κουραδοκόφτη (κακώς βάλατε "***", δεν υπάρχει κάποιο s υπονοούμενο) είναι πολλά χρόνια ζεν πρεμιέ (γεννημένος το 1940) και το επώνυμο του είναι Stringfellow!

Όπως καταλαβαίνεται έχει μεγάλη πείρα σε τέτοια θέματα!

Για αυτό και ο εναλλακτικός τίτλος του ποστ είναι "The fellowship of the strings"

LdS είπε...

Thanks to your visit to my blog. I visited also yours and, however with some problems in reading, I enjoyed it a lot. Best wishes from the other tip of Mediterranic Europa!

trol είπε...

e biribiri
pes kanena kalo halloween tragoudi
u know oxi explicitly halloween
na einai ligo spooky i creepy alla ligo
na einai nice kuriws kai oxi metal

trol είπε...

μόλις έμαθα από έγκυρη πηγή ότι με δικιές σου ενέργειες δεν λειτουργεί απευθείας γραμμή sourdia-kastrup, και καθόμουν και σκεφτόμουν τι στο διαολο γίνεται

bidibis είπε...

@ lds

don't worry about decoding my letters' cause i write half my posts in greek and half in s, so you wouldn't understand anyway.

Say hello to Portugal, we have nice memories from your country

@ trol

αλήθεια είναι αλλά την πτήση, που ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα, Κ-Καστοριά δεν την πείραξα καθόλου


Πάλι ταξιδάκια πουλάκι μου;

Πας να παντρευτείς;

Πονηρούλα...

trol είπε...

όχι ρε συ, τι να παντρευτώ, για τέτοια είμαστε? για να έρχονται απ ευθείας οι σκανδιναβοί στα ωραία νησιά μας το λέω :p που να τους κουβαλάω στα γαλα+παγος

bidibis είπε...

για την Κ τώρα μιλαμε ή για τα γαλαπάγος;

Τελικά θα πας στη σκανδιναβία ή θα ρθει αυτή σε σενα;

trol είπε...

μου άλλαξε τα σχέδια αυτό το απ ευθείας Κ-Καστοριά που είπες :-) πιο εύκολο σα να ναι, ε?

bidibis είπε...

εμ... αν πας και σε eor πράκτορα θα σε κάνει και καλή τιμη

Αν τολμας βέβαια μπορείς να πας στο αεροδρόμιο της ολυμπιάδας που έχει direct flights για όλα σχεδόν τα μεγάλα αιωροδρόμια (eor-ports) της Ευρώπης

doctor είπε...

Περιττό να σου πω ότι τα Γκαλαπάγκος τα εποίκισαν πρώτοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ.
Το είπε ο Λιακόπουλας, οπότε μόκο όλοι σας!!!

Αχ αυτή η γραμματοσειρά του ποστ, μου βγήκαν τα μάτια για να το διαβάσω!

doctor

trol είπε...

θα κανω έρανο να με στέλνετε ταξίδια
και με τα ποσοστά εσύ θα πίνεις ξίδια
ντιλ

bidibis είπε...

Αγαπητά δόκτορα είστε ιατρός για αυτό και δεν παρεξηγώ το ότι η ιστορική σας γνώση περιορίζεται μόνο εις την ελκεντρική προπαγάνδα της επίσημης ελληνικής ιστοριογραφίας, όπως αυτή καταγράφεται στα πονήματα του εν λόγω συγγραφέως και διαφημίζεται από την εισφοροδίαιτη τηλεόρασην την κρατικήν.

Αν είχατε πρόσβαση στα απόκρυφα κείμενα των eor συγγραφέων, θα γνωρίζατε ότι οι Έλληνες που συμμετείχαν στην πρώτη αποστολή εξερεύνησης των νήσων Γαλάπαγος από τους eors δεν ήσαν ανακαλυφταί αλλά σκλάβοι στον τομέα τροφοδοσίας των πρώτων καρβουνοκίνητων αεροσκαφών μας πολλά μα πάρα πολλά χρόνια πριν.

@ trol

That's not a deal, that's a super deal, gal!

mickey είπε...

Καλά, εσείς με φάγατε χτες για 666άρα κι ούτε ένα trick δε μπήκατε να κάνετε.

Μου φαίνεται S και Eors τα έχουν κάνει πλακάκια.

Θα ιδρύσω κι εγώ το έθνος των M.

bidibis είπε...

Εντάξει ρε φίλε μας έτυχε κάτι και δε μπορέσαμε να αποδώσουμε χθες. Νίκησε και ο ΑΡΗΣ...

mickey είπε...

Ε, αφού νίκησε ο ΑΡΗΣ χαλάλι!

bidibis είπε...

ο ΑΡΗΣ να κερδάει κι όλα τα κακά σκορπάει

mickey είπε...

Βλέπω πάντως πως επεκτείνεις κι άλλο τις διακοπές σου στα... νησιά (Γάλα+Πάγος).

Προφανώς σου αρέσει πολύ η... άγρια φύση ;)

bidibis είπε...

Εγώ ή τρολ που έφυγε και με άφησε άφραγκο;

Θα προσπαθήσω να επανέλθω αν και δε με βλέπω πολύ καλά αυτές τις μέρες

mickey είπε...

Ούτε εγώ σε βλέπω πολύ καλά. Μήπως η παραμονή σου στα Γάλα+Πάγο+S ήταν μεγαλύτερη από ότι... έπρεπε;

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι δουλειά έχω με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη και τις ιδιωτικές σου συνομιλίες;

(με κούφανες - εκτός κι αν είναι κάνα νέο... trick :))

bidibis είπε...

Βρε δεν πήγα εγώ στα γαλαπάγος, δε με πιστεύεις;
****

ρίξε μια ματιά στης mtryfo και θα καταλάβεις

mtryfo είπε...

bidibis
γιατί αναρωτιέσαι βρε παιδάκι μου από που ξεφύτρωσε η Ζωζώ. Εσύ την ανέφερες στα σχόλιά σου στο ποστ μου, προφανώς το διάβασε και ρώτησε μήπως την αναζήτησες!!! Απλά πράγματα...

doctor είπε...

Ο/Η bidibis (aka g.a.n.g) είπε...
Αγαπητά δόκτορα είστε ιατρός για αυτό και δεν παρεξηγώ

***********

Δεν είμαι ιατρός (ευτυχώς) αλλά Λογιστής (δυστυχώς)...

doctor

doctor είπε...

και έκανα και 50άρα. Πόντικα!!!!

mickey είπε...

Καλημέρα!

Εγώ θα περιμένω για το 66 και το 69.

Στα... Γκαλαπάγκος δεν το έχω κάνει ακόμα - ευκαιρία είναι :)))

trol είπε...

τς τς
πάλι με υποθάλπτει ο άχρειος up there

μην τον ακούτε εγώ πάντως τον κάλεσα και του είπα που θα με βρει

τι έπαθες και δεν είσαι καλά μπιριμπάκι? να σΕ στείλω ένα γιαπράκι?

bidibis είπε...

Για να διαβάζει το μπλογκ σας η Ζωζώ μαντάμ mtryfo κάποια σχέση θα πρέπει να έχετε εσείς οι δύο. Κατά τύχη έβγαλα ένα συμπέρασμα και τελικά έπεσα μέσα. Χμ αυό πρέπει να το ερευνήσω...

@ doctor

Αξιότιμε κύριε δόκτορα της λογιστικής για την πενηνταρα που κάνατε το συμβούλιο του έθνους αποφάσισε να σας απονείμει τον τίτλο του πρυτάνεως επί των τιμών.

@ ποντικα με τη βαρεμάρα που με δέρνει φοβάμαι πως θα αργήσω να ορθώσω νέο ποστ οπότε ο δρόμος ανοιχτός και οι γάτες δεμένες να κάνεις και 66 και 69 και 1.000.000.

@ trol

Άσε τις εξυπνάδες μαντάμ και φέρε μου πίσω τα λεφτά μου - έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου πια.

"τι έπαθες και δεν είσαι καλά μπιριμπάκι"

Καλά εσύ πρέπει να είσαι μεγάλο χαρτόμουτρο τελικά! Μην τυχόν πάτε με το Σουηδό ζιγκολό και πάιξετε τα χρήματά μου στο Λας Βεγκας.

Troll είπε...

55

bidibis είπε...

Δυστυχώς για το 55 δε δίνουμε δώρα εδώ και μερικούς μήνες - περνούμε εποχές ισχνών αγελάδων

mickey είπε...

Για το... 57;

mickey είπε...

Καλησπέρα... χελωνονιντζάκι :))

(ήθελα να στο γράψω εδώ και μέρες, αλλά έλεγα μήπως άλλαζες avatar ξανά - σε έχω παραπάνω από ικανό ;))

Βλέπως πως πήρες πολύ σοβαρά το motto του προφίλ σου:

Τhe importance of being idle!

Μήπως έχει κάποια σχέση (even remotely) το γεγονός πως η Trol με τον Sουηδό σου έφαγαν τα μπικικίνια;

mickey είπε...

Στη ΝΕΤ έχει σε λίγο την Αννούλα (όχι του... χιονιά)

Υποθέτω πως αν και non-S θα σε απογοήτευσε κάπως τον τελευταίο καιρό, έτσι;

bidibis είπε...

Για το 57, πόντικα, το κατεξοχήν αντικαρκινικό νούμερο σε χρήζω επικεφαλής του αγώνα κατά του κοινωνικού καρκίνου που ονομάζεται s.

Τόσο καιρό κανένας ποτέ δεν είχε σχολιάσει το motto του προφίλ μου.

χθες και σήμερα δυο φορές. ένας εσύ και ένας άλλος σε ένα πρόστυχο μπλογκ που είπε
"Μόνο μια ερώτηση:
Ο από πάνω (που αυτοπεριγράφεται ως "Τhe importance of being idle!") ο Γεωργιάδης είναι;"

Δεν καταλαβα τι εννοεί αλλά whatever

Γιατί να με απογοητεύσει η Αννούλα; Γάτα είναι, ξέρει τι κάνει. όλα μέσα στο κόλπο είναι.

trol είπε...

Υποθέτω πως αν και non-S

κάτσε κάτσε εγώ ετοιμαζόμουν ήσυχη να πάω για ύπνο και είδα αυτό, τι λες ρε πόντικα? την αννούλα του χιονιά να πεις non-s, όχι την δικιά μας, που φυσικά και ξέρει πολύ καλά τι κάνει

θα μεσολαβήσω να έρθει από τα γαλαπάγος να σου βγάλει βίζα με συνοπτικές διαδικασίες ώστε τον φεβρουαριο να έρθεις εδω να την καμαρώσεις τι ωραία που τραγουδάει τα μπρε μπρε μπρε

πι ες
το καλύτερο αβαταρ ήταν ο κουκουλ,
σκιάθ'κα βέβαια όταν το είδα έτσι ξαφνικά και δίπλα στο όνομα ενός εουρδαίου αλλά δεν παύει να ήταν το καλύτερο

trol είπε...

και άσε το idleness
είναι να τον φοβάσαι αυτόν όταν είναι ήσυχος όλο κάτι ετοιμάζει

trol είπε...

τώρα το αβαταρ είναι φίδι και κάνει sssssss

καλύτερα να πάω για ύπνο ε?