Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

It's high time you killed the SnakeS, cool Coocool

Ένα s φάντασμα στο προηγούμενο ποστ είπε τα εξής:

Δόξα και τιμή στην S που βγάζει τόσο άξιους ανθρώπους, εκπροσώπους του πολιτικού συμβουλίου του πασοκ:
- άννα διαμαντό
- πάρις κουκουλό.

Και μην ακούω χαζά ότι δεν είναι S. Και οι 2 είναι και μάλιστα με S κεφαλαίο.
Καλά ο πάρις έχει και αξάν.. Η άννα μας έφυγε λίγο πιο νωρίς, αλλά S is in her heart.

Η πρώτη απάντηση φυσικά είναι: χαχαχαχα, σας γελάσανε!

Τέλος πάντων ας τελειώνουμε με το θέμα αυτό γιατί βαριέμαι να εξηγώ κάθε τρεις και λίγο την πραγματικότητα. Δεν είχα σκοπό να το αποκαλύψω τόσο νωρίς, αλλά αφού με προκαλέσατε και ήρθαν τα πράγματα έτσι…

Πρώτον, να σας πω ότι αυτή είναι η τελευταία θητεία του Coocool στο Δήμιο Κ. Όπως όλοι θα έχετε διαπιστώσει, τον τελευταίο καιρό έχει σχεδόν μόνιμα εγκατασταθεί στο Χαμουτζίδικο και έχει βάλει πλώρη για την κεντρική πολιτική σκηνή, με σκοπό να πραγματοποιήσει τα σχέδια της eor-terras που προβλέπουν την απόσχισή της από το κράτος το γραικικό και επέκταση της προς βορρά, έως τον σκανδιναβικό αρκτικό κύκλο περίπου. Για την Αννούλα δε θα πω τίποτα, γιατί τα είπε όλα χθες στον Παύλο Τσίμα, η γλυκούλα!

Λοιπόν, ο Coocool δεν είναι s, αλλά, αυτό που θα λέγαμε, γητευτής s. Ξέρετε εκείνους τους φακίρηδες στην Ινδία που με τη ντουντούκα του κάνουν τις κόμπρες, αυτά τα μοχθηρά φίδια που με ένα φτύσιμο τους μόνο μπορούν να σκοτώσουν χιλιάδες αθώων ανθρώπων ψυχές, να στέκονται σούζα μπροστά τους, να λικνίζονται στους ρυθμούς που τους υποδεικνύει του φακίρη η μουσική, ανίκανα να διαπράξουν το οποιοδήποτε κακό, καίτοι αυτό είναι αντίθετο με τη φύση τους; Ε, κάτι παρόμοιο είναι και ο Coocool: ο άνθρωπος που πήγε στην Κ για να μαγέψει με τη γοητεία του τους s, να τους χαλιναγωγήσει ώστε να μη δρουν ανεξέλεγκτα εις βάρος του πλανήτη και να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες, φυσικά, από την κρυφή τους στοά για χάρη του έθνους που τόσο αγαπά, τους eors.

Όσο για το αξάν, που με τόση περηφάνια (τρομάρα σας) λέτε και εσείς, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Coocool είναι εκπαιδευμένος από πολύ μικρό παιδί να συμπεριφέρεται ως s, ώστε να μην κινείς τις υποψίες στην Κ ότι δεν είναι ένας από αυτούς. Από τη βρεφική του ηλικία του βάζαμε καρύδια κάτω από τη γλώσσα (όπως ο ρήτορας Δημοσθένης έβαζε πετρίτσες για να μάθει να λέει το ρρρρ!) για να πάρει τη σο***ικη φόρμα και του βάζαμε ένα κορόμηλο στο ρουθούνι, ώστε να ακούγεται πως μιλάει σα να είναι μονίμως μπουκωμένος από μύξες. Επιπλέον του μάθαμε την s διάλεκτο, του διδάξαμε να χορεύει το 11 και άλλους σαχλούς χώρους και τον ταΐζαμε, για να συνηθίσει, με γιαβρουλάκια με λάχανο που μύριζε ποδαρίλα και διάφορες άλλες αηδίες αντί για νέκταρ και αμβροσία, όπως συνηθίζεται στις δικές μας περιοχές.

Όποιος τα αμφισβητεί όλα αυτά, ας αναρωτηθεί: Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να κυβερνάει επί 20 χρόνια σχεδόν με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ μια σφηκοφωλιά ακροδεξιών, χουντικών, φιλοβασιλικών και χουντοβασιλικών κηφήνων;

Η απάντηση είναι μια: Γιατί ο Paris είναι ένας γνήσιος eor σο***οφάγος που ξέρει να κάνει τις δουλειές που του αναθέτουν οι ανώτεροί του καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

Τέλος, και για να μην είμαστε άδικοι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους s που επί χρόνια και με συνέπεια μας τίμησαν με την ψήφο τους, και τους υπόσχομαι πως την ημέρα της τελική κρίσεως αυτό θα εκτιμηθεί. Τα άλλα τα φίδια όμως που δε μας ψήφισαν ποτέ θα έχουν κακά ξεμπερδέματα ;-)

ΥΓ 1. Όποιος πείστηκε από αυτό το ποστ μπορεί να κατεβάσει το Mund Auf Augen Zu - Cobra Killer και να το κάνει τον προσωρινό του εθνικό ύμνο μέχρι νεωτέρας υποδείξεως.

ΥΓ 2. Αυτό εδώ το τραγούδι, το αφιερώνω στο σατανικό Τrol, που κάνει το φίλο μου το Mickey το ποντίκι τόοοοσο πολύ να γελάει με τις σο***αμάρες της.

14 σχόλια:

mickey είπε...

Δεν διάβασα το post για να προλάβω το σατανικό Trol και να σου κάνω σεφτέ!

(ελπίζω να μην έγραψες τίποτα ...κακό :)))

trol είπε...

άχαρα* μ' ήρθε πρωί πρωί,
πολυγραφότατος και εσείς αγαπητέ

παρακαλώ το φίδι με την επονομασία 'ΝΑΝΟ' να φύγει από την γελοιογραφία γιατί και πάλι άχαρα μου έρχεται

οικτρή πλάνη όλο το ποστ φυσικά,
τον CooCool και την Άννα τους στείλαμε στην Χαμουτζία για να προβάλλουν τα συμφέροντα των s, αν παρακολουθείτε τι βι και δείτε με τι καμάρι και τι πειθώ ο κουκούλ προασπίζεται με αξάν τα συμφέροντα είναι φυσικό να ζηλέψει οποιοσδήποτε έναν τέτοιο ηγέτη

εσένα φιδέισιον σου αφιερώνω αυτό το βίντεο

http://youtube.com/watch?v=9th-P5raWgw

και έχουμε πολλά ακόμη να πούμε

και σεις mickey καλώς είστε και του λόγου σας, παρενθετικά να σας ενημερώσω ότι το θέμα των Βορείων Προαστίων εκκρεμεί και θα συζητηθεί και αυτό, να σας ενημερώσω γρήγορα ότι οι eors μέχρι στιγμής έχουν κατακτήσει τους Σουηδούς (που ωσάν 'Ιταλοί του Βορρά' και ψώνια είναι και πολιτικατζήδες) και εμείς τη Δανία. Τη γέφυρα ανάμεσα φυσικά θα την γκρεμίσουμε, και μπορώ να πω ότι τουλάχιστον εμείς προχωράμε καλά και σε Ισλανδία και σε Φιλανδία, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

εσάς mickey σας στέλνω ένα βαρέλι αρμόζ'μο, κάνει καλό μετά τα ξίδια

Με τιμή,

Η Μάυρη Οχιά

*μην ξεχνάμε τα μαθήματα

trol είπε...

α
έχει παρέλαση σήμερα
ελπίζω να μην το ξέχασες

ένδοξη μέρα

c u there

me standing by coocool

bidibis είπε...

@ mickey

Αν η αλήθεια είναι πράγμα κακό, τοτε ναι έγραψα πολλά κακά

@ trol

Εσύ μπρε μπρε νόμιζα πως δεν την πήγαινες την Νανό, τώρα μουιάσατε;

Σταμάτα να λες ψέματα και να στέλνεις βίντεο με πορνογραφικό υλικό. Αυτό είναι ένα σοβαρό μπλογκ το οποίο διαβάζουν και μικρά παιδιά. Είναι γνωστή η αφοσίωση μου στη νεολαία, το μέλλον του έθνους...

Ο Mickey έχει 3 phd και 12 masters - είναι αδύνατον να πιστέψει τις ψευτιές σας για τη Σκανδιναβία. Άλλωστε αναγνωρίζει τα κυριαρχικά μου δικαιώματα εκεί πολύ καιρό πριν εμφανιστείτε εσέίς, μανδάμ. Κάτσε να γυρίσει από το Λονδίνο και θα σου τα πει όλα με το νι και με το σίγμα.

Τα μαθήματα γέλιου δεν τα ξεχνώ. Σύντομα θα σου στείλω μια λίστα με λέξεις για να μου τις ορμηνεύσεις.

Η παρέλαση ήταν χθες μως ξεχασιάρω. Και τι γιορτάζετε δλδ την απελευθέρωση από τς Τούρκοι. Μας το παίζετε και θύματα τις Ιστορίας τώρα; Αφού όλοι ξέρουν ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν υπήρξε Τουρκοκρατία, παρά μόνο σο***οκρατία. Οι Οθωμανοί ήταν απλώς ο φερετζές...

trol είπε...

for real χθες ήταν?
:o

όχι ρε συ σήμερα ήταν

bidibis είπε...

Πάντως σήμερα δεν είναι

trol είπε...

σήμερα TGIF
nothing beats that

fantasma είπε...

Εϊ bidibis,
νομίζω ότι ο ΠάρηS θα Soυ έλεγε:
Sυγκεντρώsουουουουου..
Ε τρολ; :)

trol είπε...

αυτό το Sου πολύ μου αρέσει
καθιερώνεται κι αυτό
Sυγκντρώsουουουουου...LOL

bidibis είπε...

Πωπω, ορδές βαρβάρων κατέκλυσαν το μπλογκ μου!

Τι TGIF που μου χαλάσατε το Παρασκευάκι με το σουκού μαζί.

Σοβαρευτείτε και οι 2 γιατι ο Paris δεν αστειεύεται

trol είπε...

εξήγησα στα σχόλια μου ότι θα ήσουν very snotty if anything we ve done is ruining your mood :)

SygkentrwSou

bidibis είπε...

Εγώ ρε που περιβάλλω όλο τον κόσμο με αγάπη και τους προσκαλώ ελεύθερα να λάβουν μέρος στο μεγάλο μου project!

Γιατί με αδικείς; Τι σε κανα ο έρμος και με πετροβολάς;

trol είπε...

εσύ?!?!

ωρέ ποιά αγάπη, γλώσσα δεν έχεις βάλει μέσα και μου το παίζεις τώρα και πληγωμένη περιστέρα

bidibis είπε...

Με πλήγωσες, αυτό πρέπει να το παραδεχθείς. Στείλε μου ένα κιλό χαλβά από το Βυζάντιο κι όλα θα είναι εντάξει