Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Radio Casbah

Justin Bua - The D.J

Στα πλαίσια της ανακωχής και της συμφωνίας περί καλής γειτονίας που συνήψαν οι δυο αντιμαχόμενες φυλές μας για το 2008 (και μόνο), η γνωστή και μη εξαιρετέα μαντάμ Τρολίτσαμανταμίτσα τρολ, αν προτιμάτε) είχε την ευγενή καλοσύνη να μου παραχωρήσει χθες το μικρόφωνο της ραδιοφωνικής της εκπομπής, η οποία εκπέμπει κάθε Τρίτη τα μεσάνυχτα από της συχνότητες του ιντερνετικού ραδιοσταθμού Casbah (τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον γουστάρει καλή και ψαγμένη Indie pop/rock μουσική), δίνοντας μου έτσι την ευκαιρία και κάνοντας μου την τιμή να επικοινωνήσω τη μουσική μου και να συνομιλήσω με το φανατικό και απαιτητικό της ακροατήριο, τους Paperflower, WPLeftyboy, unlearn, Michael Sc κα (ανώνυμους ή κάποιους που μπορεί να ξεχνάω τώρα) Βρικολακαίοι οι περισσότεροι και από ότι κατάλαβα χαμουτζίδικης καταγωγής, κατά βάθος όμως είναι καλά παιδιά με υψηλή αισθητική και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν την προκατάληψη σας μόνο και μόνο επειδή είχαν την ατυχία να είναι από κει που είναι. Σε αυτό το σημείο οφείλω να σημειώσω ότι ΔΕΝ είναι όλοι οι Αθηναίοι Ζάχοι Χατζηφωτίοι – και αυτό πρέπει να καταστεί σαφές. Ισως να είναι πολλοί και με αυξητικές τάσεις, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι όλοι. Οι βρικολακαίοι που αναφέρω πιο πάνω εκτός του ότι είναι ωραίοι τύποι είναι και αυτοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί και καλά θα κάνετε να τους ακούτε που και που. Η unlern νομίζω δεν έχει δική της εκπομπή, μπορείτε να βρείτε στο μπλογκ της όμως πολύ ωραίες μουσικές επιλογές. Και είναι και εκει-χάμουδανέζα, οπότε αναμείνατε ατμοσφαιρικά και όμορφα πράματα - ξενε τούτοι από τέτοια.

Για όσους ενδιαφέρονται ανέβασα τα 18κομμάτια του πρώτου και κανονικού σκέλους της εκπομπής συν το Mind Your Own Business – Delta 5 το οποίο για τεχνικούς λόγους χθες δεν μπόρεσα να παίξω!

Τα τραγούδια της εκπομπής βρίσκονται εδώ

9 σχόλια:

trol είπε...

ω κεφτε και με πρόσκληση κάτσε να γράψω γρήγορα μην την πατησω απο κανεναν

λεπόν

αθηναίοι ξε-αθηναίοι
ιντς όλ' βρικολακαίοι

το χω το χω, μέχρι του χρόνου στους φανούς έτοιμο θα ναι

ωραία, και εμείς χαρήκαμε που έπαιξες και δεν μας άφηνες να πάμε να κοιμηθούμε

till next time then :)

trol είπε...

στ΄χεια!

(εναλλακτικο του βρικολακαίοι, τώρα μου 'ρθε heh)

paperflowers είπε...

Χμμμ.. ώστε έχουμε κ διαφημιστικό γραφείο, ε?? Ωραία πράματα!!!

Για το βρικολακαίοι δεν θα διαφωνήσω... βλέπεις άλλωστε τι ώρα σου γράφω...
Αλλά τον Ζάχο Χατζηφωτίου, πού τον θυμήθηκες???

ΥΓ τρέχω (ψηφιακά πάντα) να κατεβάσω τα της εκπομπής σου!
:-)

bidibis είπε...

"αθηναίοι ξε-αθηναίοι
ιντς όλ' βρικολακαίοι"

Αυτό είναι πράγματι ένα πολύ ωραίο το οποίο εύχομαι μεχρι την τρανή την απουκριά να εξελιχθεί σε ένα όμορφο αντι-αθηναϊκό έπος!

Για το ότι δεν κοιμόσασταν δε φταίω εγώ βεβαια αλλά το ότι κατά βάθος τα θέλει ο ποπός σας τα ξενύχτια. Εμ, στ΄χεια δεν είστε?

@ paperflowers

Διαφημιστικό δε θα το λεγα... Απλώς για να μην πάω στο Πάμε Πακετο και να ταπεινώσω τον εαυτό μου ευχαριστωντας την Τρολ για την ευγενικη παραχώρηση της εκπομπής της είπα να το κάνω από δω με έμμεσο τρόπο (ποτε δεν ευχαριστούμε ευθέως τους S).

Μα το όνομα Ζαχος Χατζηφωτίου συνοψίζει όλοι την ουσία, κουλτούρα και νοοτροπία της πραγματικής Αθήνας. Όσοι πήγαν στην Αθήνα μετά από αυτόν, είναι,κατα τα λεγόμενα του, βλάχοι βεβαιως!

Αλλά dont worry με οι Αθηναίοι δεν είναι το πρόβλημα μου. Οι s και οι μπαοκτσήδες είναι που με ανησυχούν περισσότερο - και εδώ είμαστε τίγκα από δαύτους :-)

paperflowers είπε...

Α, δεν ξέρω.. εγώ είμαι γαύρος κι από S δεν έχω ιδέα!

Στο προηγούμενο ποστ, το Daniella δεν θέλει να κατέβει.. κι είναι το πιο ωραίο απ'όλα κακούργε!!!

bidibis είπε...

Γαύρος!!! Αυτό από σενα δεν το περίμενα. χάθηκε να είσαι βάζελος. Και η τρολίτσα μπορεί να είναι s αλλά γαύρος ποτέ δε θα ήταν. δίνω τόπο στην οργή και συνεχίζω.

Τη Ντανιέλα την είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και για αυτό την έβαλα πρώτη-πρώτη. Με αυτά που μου κάνει όμως στο 4shared έχω αρχίσει να τα παίρνω. Imeem καταντήσαμε...

Τελικά δεν ανεβαίνει με τιποτα η ντανιέλα. θα δοκιμασω και αυριο βεβαια αλλα δε μπορω να εγγυηθώ...

paperflowers είπε...

Ε, όχι κ βάζελος....
Για ποια με πέρασες...?

nosyparker είπε...

Ααααα τι καλά, θα κατεβάσουμε τραγουδάκια!!! :-D

Μπήκα μετά από καιρό και διαβάζω καλά νέα, αλλά γιατί Τρίτη μεσάνυχτα καλέ; Εμείς που ξυπνάμε στις 6 να μην ακούσουμε δηλαδής;

bidibis είπε...

@ paperflowers

Σε πέρασα για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη!

@ nosyparker

Καλώς την nosy. Δίκιο έχετε αλλά αυτή η ώρα δόθηκε στην τρολ. και σήμερα εγώ στη θέση της εκτάκτως με νυχτερινα κομματια