Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

CD: Save Iceland

Αυτό το ποστ-cd compilation είναι αφιερωμένο στους Ισλανδούς αδερφούς μας που μαστίζονται από την τεράστια οικονομική κρίση.

01The Greenhornes - Three Faint Calls
02 The Greenhornes - There Is An End
03 Broadcast - You Can Fall
04 Cat Power - The Greatest
05 Cary Brothers - Loneliest Girl In The World
06 Broken Social Scene - Shampoo Suicide
07 Broken Social Scene - Stars And Sons
08 Billy Bragg - A New England
09 Dujeous? - Sometimes (Clean)
10 Rosey Grier - It's All Right to Cry
11The Velvet Underground - I'm Sticking With You
12 Flogging Molly - If I Ever Leave This World Alive
13 The Pogues - Love You 'Till The End

CLICK HERE TO LISTEN

Κουίζ:
Η παραπάνω λίστα τραγουδιών δεν είναι κάποιο προϊόν επίπονης προσπάθειας και ιδιαίτερου ψαξίματος αλλά ουσιαστικά αποκαλύφθηκε και καταρτίστηκε σχεδόν μόνη πριν από ένα μήνα περίπου. Το μόνο που σας ζητάμε να μας βρείτε είναι, ποιο είναι το κοινό στοιχείο που συνδέει όλα αυτά τα τραγούδια μαζί.

Δε χρειάζεται να ζορίζεστε ιδιαίτερα διότι ή απάντηση είναι πολύ απλή και ήδη έχει δοθεί ένα κλου. Όποιος βρει τη σωστή απάντηση αποκτά το δικαίωμα να περάσει στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού. Ο τελικός νικητής κερδίζει μια ιεραποστολή στην Ισλανδία με όλα τα έξοδα καλυμμένα. Προσοχή: όχι ταξίδι αναψυχής, αλλά ιεραποστολή. Θα του δοθεί δηλαδή η δυνατότητα να ηγηθεί μιας ιεραποστολικής ομάδας που σκοπό θα έχει να διδάξει στους πτωχούς και εξαπατημένους Ισλανδούς αδερφούς μας τις αρετές του στιβαρού και ακλυδώνιστου ελληνορθόδοξου οικονομικού μοντέλου.

Επειδή ο σκοπός είναι ιερός και η ανάγκη έκτακτη, παρακαλείστε το κάθε σχόλιο που θα αφήνετε να συνοδεύεται από μια γενναιόδωρη προσφορά. Π.χ. "με λένε Ναούμ και καταθέτω υπέρ των αδελφών ημών Παγολανδών το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Επειδή υπάρχει τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας οι δωρεές θα ήταν προτιμότερο να γίνονταν σε πολύ σκληρό νόμισμα, χρυσό ή πλατίνα σε βέργες ή και ακόμα καλύτερα σε ακίνητη περιουσία όλων των ειδών.

16 σχόλια:

trol είπε...

Η κυρία που μπήκε στο ταξί μΕ είπε ότι εμείς οι γυναίκες φταίμε για την οικονομική κρίση τώρα και γενικότερα και θα έπρεπε να καθίσουμε σπίτι και να είμαστε νοικοκυρές γιατί μόνο έτσι θα απελευθερωθούν θέσεις εργασίας για τους άντρες μας και θα έχουν όλες οι οικογένειες εισόδημα.

Οπότε αυτή είναι η σοφή συμβουλή και συμβολή που έχω να προσφέρω στις αδελφές Ισλανδές, τις παγανές και αμαρτωλές κατά τ άλλα.

Για το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής δεν με πειράζει, το δεύτερο να μην είναι μόνο.

Οπότε στα πλαίσια της ιεραποστόλης θα ήθελα να συμπεριλάβετε και εμένα ως έξτρα και χωρίς να έχω λύσει το κουίζ (δεν μπορεσα να το λύσω) γιατί αυτές εκεί πάνω είναι χαζές, διάβαζα ένα βλογ και έλεγαν κάτι Ιζλανδέζες ότι είναι συνηθισμένες σαν πολιτισμός στις κακουχίες και στη σκληρή δουλειά και θα τα βγάλουν και πάλι πέρα. Ιζνογκούντ αυτό λέω εγώ, κάτσετε σπίτι καλέ και μην κάνετε τίποτα.

(Μην είναι που είναι 13 τα κομμάτια και αυτός είναι αριθμός του σατανά, μην έχουν παίξει όλοι στο Iceland Airwaves, ντιπ δεν ξέρω.)

bidibis είπε...

Ξέχασα να πω ότι η Τρολ δε μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, γιατί είναι πλέον θκό μας πιδί,συνεργάτης δλδ και θα είναι άδικο για τους άλλους... Παρόλα αυτά εγώ θα σε στείλω στην Ισλανδία, όχι για ιεραποστολή αλλά για αποστολή. Αν πάς για ένα τριημεράκι τώρα να μου φέρεις λίγο μπακαλιάρο για την 28 Οκτωβρίου θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα ;) Περιμένουμε και ταξιδιωτικό ραπόρτο βεβαίως

Η λίστα δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Ισλανδία. Τα περί Ισλανδίας γράφτηκαν μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη του σάουντρακ του ποστ το οποίο και αυτό δεν έχει σχέση με τα τραγούδια. Το είχα ακούσει πρώτη φορά πριν την κρίση οπότε τώρα ταίριαξε να το βάλω.

paperflowers είπε...

Γεια σας! Θα ήθελα κι εγώ να λάβω μέρος στο θεάρεστο έργο σας!

Καταθέτω υπέρ των αδελφών Παγολανδών, 84 βέργες χρυσού (7,62klg έκαστη) καθώς και 48 βραχονησίδες στο Αιγαίο για να μπορούν να έρχονται να λιάζουν τα κρυοπαγήματά τους οι Ισλανδές νοικοκυρές, όταν παρατήσουν τις δουλειές τους, δίνοντας έτσι χρόνο και άνεση στους Ισλανδούς να δουλεύουν περισσότερες ώρες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις εν λόγω βραχονησίδες, θα κληρώνεται κάθε εβδομάδα ένας τριχωτός Greek Lover για κάθε νησίδα, ώστε να ενθαρρυνθεί η ανταλλαγή πολιτισμικών στοιχείων μεταξύ των δύο λαών.

Σας ευχαριστώ.

bidibis είπε...

Εμείς σας ευχαριστούμε, αγαπητή μις πέηπερς.

Την κατάθεση σας τη βρίσκουμε συγκλονιστική και πιστεύουμε ότι οι Παγολανδοί θα σας ευγνωμονούν για μια ζωή.

Μήπως να τους χαρίζαμε και την Αθήνα όμως τώρα που ο ΠΟΚ δεν τα πάει πολύ καλά; ;)

paperflowers είπε...

Ποιος είναι ο ΠΟΚ????

diva είπε...

αν δεν επιστρέψεις σύντομα
θα..
αρχίσω να ξαναγράφω στο "ακατανόμαστο"

[είπα και ελάλησα]

bidibis είπε...

@ papers

the down under football clubs

@ diva

oh blimey, give me some time to rest...
be back soon for your christmas recration. this time instead of music we'll have cookery! something like best of recipes 2008! you may submit yours too if you please

Locus Publicus είπε...

Φίλε μου, σε σένα και την οικογένειά σου, τις ολόψυχες ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

Locus

mtryfo είπε...

bidibis φίλε μου
Πολλές πολλές ευχές για τις γιορτές, να περάσεις όμορφα όπου κι αν είσαι και ο καινούργιος χρόνος να είναι πολύ γαλαντόμος μαζί σου!!!

trol είπε...

Άι λεπρεκόν (ή λεπρεκότ @%&@$? όλο κάτι ονόματα κι εσύ που διαλέγεις) άσε τα γιαπράκια στ'ν' άκρα και έλα να βοηθήσεις την κατάσταση με τα καλύτερα του 2008.

diva είπε...

εγώ καλά χριστούγεννα πέρασα να πω
ένα οικοπεδάκι που έχω το πρόσφερα στη νέα εταιρεία...

bidibis είπε...

@ Locus Publicus

Σε ευχαριστώ Locus, και σε 'σενα ε'υχομαι το ίδιο.

@ mtryfo

Φίλη mtryfo, τώρα που τελειώνει το δίσεκτο 2008 ας ευχηθούμε το 2009 να είναι πολύ γαλαντόμο για όλους!

Σας ευχαριστώ

@ trol

Χοχο, ήμουν και εγώ εκεί!

Τα γιαπράκια που να τα δω όμως; Έδωσες ποτέ καμιά συνταγή;

@ diva

Καλά Χριστούγεννα και νέα εταιρία!

Που πας να με μπλέξεις πάλι ντίβα;

Troll είπε...

καλες εορτες!!!

bidibis είπε...

U2, troll!

Aphrodite είπε...

Eγώ έχω να προσφέρω:

Τ'άντερα του μηχανικού μου φλαμπέ, τσιγαρισμένα σε σιγανή φωτιά να ψήνονται ώρες, μέχρι να γίνουν λουκούμι του μπάσταρδου!

Το συνολικό μυαλό των 300 μας, σε επίχρυση δαχτυλήθρα (δεν άφησαν χρυσό ούτε για δείγμα οι άχρηστοι!)

820 φρεγάτες με τη μαλακία του Νεοελληνάρα, τελευταίας εσοδείας

και εκλεκτούς πάνσοφους για να τους φωτίσουν τους απολίτιστους: Λιακόπουλο, Κούγια, Εφραίμ και Μπεζαντάκου.

Νομίζω πως οι Παγολάνδιοι θα κλάψουν από ιερή συγκίνηση!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
:)))))))


ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

bidibis είπε...

Ωωωω τη θεο-μαντάμ!

Βασικά τους σώσαμε τους εν χρυσώ αδελφούς Παγολανδούς, οπότε ας μη σε στερήσουμε τζάμπα από τα καλούδια που μας προσφέρεις. Θα κρατήσουμε ίσως τα άντερα του μηχανικού (βρες λες να έχουμε τον ίδιο;) σου για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζί!

Καλή Χρονιά Άφρο :)