Δευτέρα 23 Απριλίου 2007

Ας βοηθήσουμε όλοι το μικρό Kike να υλοποιήσει το στόχο του (συνέχεια)

(Αυτή η ιστορία-έκκληση για βοήθεια αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου ποστ. Επειδή ξέρω ότι οι δυτικοί σας κώλοι θα βαρεθούν να στρωθούν να διαβάσουν μια πονεμένη ιστορία για τον τρίτο κόσμο, τουλάχιστον αν όντως επιθυμείτε να βελτιώσετε την ευσπλαχνική σας εικόνα ενώπιον ανθρώπων και θεού, διαβάστε τις τελευταιές παραγράφους για την επιθυμία του Kike και την έκκληση για βοήθεια. Δώσε και σώσε...)

Και οι περιπέτειες με την υγεία του πονεμένου Kike δεν τελειώνουν εκεί. Γεννήθηκε με ίκτερο και μέχρι τα τέσσερα είχε βγάλει ανεμοβλογιά οστρακιά και μαγουλάδες. Στα πέντε του έπαθα λευχαιμία, στα έξι τύφο, κοκίτη και εχινόκοκκο, στα εφτά του κάνανε αιμοκαθάρσεις, στα οχτώ έβγαλε έρπητα ζωστήρα και μελιταίο πυρετό, στα εννιά δεν είχε τίποτα, στα δέκα έπεσε από τη μπανανιά και έσπασε 38 κόκκαλα, στα έντεκα που χαμουρευόταν με μια γιαπωνεζούλα κόλλησε ιό κοξάκι, στα δώδεκα σύφιλη, στα δεκατρία είχε γρίπη και φέτος στα δεκατέσσερα του πέσανε δύο κεραμίδες στο κεφάλι: μία από την καλύβα του μπαρμπα Tomaso του φαφούτη και μια άλλη μεγαλύτερη που μέλλει να είναι και η οριστική.

Πριν λίγες μέρες οι γιατροί σε μια απλή εξέταση για αιμορροΐδες διέγνωσαν μια πολύ σπάνια ασθένεια στο αίμα του κακορίζικου Kike, η οποία ονομάζεται "σύνδρομο Heinz" και είναι ανίατη. Το αίμα του μέρα με τη μέρα πήζει όλο και πιο πολύ και υπολογίζεται ότι σε ένα χρόνο από τώρα ακριβώς θα έχει αποκτήσει την πυκνότητα του κέτσαπ, οπότε θα φράξουν οι αρτηρίες του και θα πεθάνει για τα καλά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για τον πολύπαθο Kike καθώς τα κονδύλια που προορίζονταν από τις κυβερνήσεις των ανεπτυγμένων κρατών για την αντιμετώπιση της ασθένειας,τα έχει μπλοκάρει το ισχυρότατο λόμπι των κετσαποπαραγωγών, φοβούμενο τον αρνητικό αντίκτυπο που θα είχε στις βιομηχανίες τους η ενδεχόμενη επαλήθευση της αρχικής εκτίμησης του διακεκριμένου Ιταλού επιστήμονα Jacobo Mutardo ότι, δηλαδή, η πρωταρχική αιτία εμφάνισης του συνδρόμου Heinz είναι η μεγάλη κατανάλωση κέτσαπ, και δη της εταιρίας heinz. Όχι ότι οι άλλες φίρμες είναι αθώες. Να εξηγούμαστε, έτσι;

Ο βασανισμένος Kike τη δυστυχία την αντιμετώπιζε πάντα με τα όνειρα. Κλεισμένος στην παράγκα διάβαζε βιβλία και περιοδικά μόδας (όχι δεν είναι γκέι, αλλά του αρέσουν τα μοντέλα) και έπλαθε με τη φαντασία του κόσμους φανταστικούς με πρωταγωνιστή τον ίδιο και μεγάλες σταρ του Hollywood. Το ρεαλιστικό του όνειρο ήταν μια μέρα να μορφωθεί, να πάει στο Πανεπιστήμιο (θα ήταν ο πρώτος στο Μαντρουγκαναίικο) να κάνει ταξίδια μακρινά σε τόπους άγνωστους και ονειρικούς και να γίνει ένας άνθρωπος σπουδαίος και τρανός που θα τον θαυμάζουν όλοι και θα τον ευγνωμονούν. Παρά τις αντιξοότητες και αντίθετα με τα τους συνομηλίκους του στο barrio ο ματιασμένος Κike είχε μεγάλο ζήλο να μάθει γράμματα ενώ παράλληλα παρουσίαζε και μια ιδιαίτερη κλίση προς τις τέχνες και ιδιαίτερα τη μουσική. Για αυτό και ήταν ο μόνος στην Παραγκούπολη που συνέχιζε τις σπουδές του στο γυμνάσιο και μάλιστα με υποτροφία στο μουσικό σχολείο Jose Marti Bolivarian. Κάθε μέρα λοιπόν ο μελλοθάνατος ήρωας μας με αυταπάρνηση διέσχιζε πολλά χιλιόμετρα μέχρι να φτάσει στο barrio Sarria και εισερχόμενος από την τέταρτη θύρα του ειδικού σχολείου αυτού, το οποίο προσπαθεί να εξημερώσει τα φτωχόπαιδα των λόφων του Καράκας διδάσκοντας τους τις αρετές τη κλασικής μουσικής, οδηγούνταν στους χώρους διδασκαλίας εκμάθησης τούμπας και κλαρίνου (το όργανο που δείχνει να αρέσκεται να παίζει το γυμνό κοτόπουλο, το έμβλημα της τέταρτης θύρας του σχολείου Μπολιβάρ).


Ο αναξιοπαθής Kike έχει πάψει να ονειρεύεται και να ελπίζει στην κατάστασή του. Τα όνειρα δεν έχουν καμιά αξία πια. Το μόνο που θα τον ικανοποιούσε πριν φύγει από το μάταιο τούτο κόσμο είναι να έρθει σε επικοινωνία με κόσμο, με κόσμο πολύ από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη προκειμένου να τους εκφράσει την τελευταία του επιθυμία, ώστε αν είναι δυνατόν, να τεθούν όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος για πάρτι του σε κίνηση(βρε τι σου είναι αυτή η λατινοαμερικάνικη λογοτεχνία!) και να τον βοηθήσουν να την πραγματοποιήσει. Όχι ο άμοιρος Kike δεν έχει κάποια σαχλή επιθυμία, όπως το να μαζέψει βουνά από ταχυδρομικές κάρτες με σκοπό να να κάνει κάποιο δίχως νόημα ρεκόρ και να μπει σε εκείνο το Ιρλανδικό βιβλίο με τις μπύρες. Όχι. Ο μόνος στόχος που έχει θέσει ο Kike o ημιθανής πριν κλείσει τα μάτια του είναι, να πηδήξει την Kate Moss!



Και για αυτό ζητάει τη βοήθεια σας, υλικά και ηθικά.


Αρχικά θα χρειαστεί ένα μεγάλο ποσό για να μεταβεί στο Λονδίνο αεροπορικώς
˙ έπειτα χρήματα για το ταξί από το αεροδρόμιο ως το σπίτι της Kate και τα έξοδα διαμονής˙ πληροφορίες για τη διεύθυνση της και tips για το πως να τη ρίξει˙ δυο με τρεις μπράβους εθελοντές σε περίπτωση που συναντήσει στο κατώφλι του σπιτιού τον Pete Doherty και του επιτεθεί˙ και γενικα οποιαδήποτε άλλη βοήθεια είναι θεμιτή.


Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό της HMSBSB 20558722 ή να αποστείλει χρήματα ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

Help Kike Foundation

Casa de Rómulo Gallegos,
Av. Luis Roche con tercera transversal,
Altamira,
Caracas 1062

32 σχόλια:

maika είπε...

α,καλά....γεννημένος σεναριογράφος είσαι!
δε λέω συγγραφέας γιατί προτιμώ να είσαι σεναριογράφος!

αλλά βρε παιδί μου, με τι πουλί θα την πηδήξει ο μικρός Κίκε την Κέϊτ??? Βιδωτό?? Γιατί με τόσες αρρώστιες μόνο αν είναι βιδώτο θα δουλέψει....έτσι δεν είναι?

και μήπως ,αφού εμείς... τον βοηθήσουμε , πάει αυτός στης Κέϊτ και μας κάνει ρεζίλι ? και λέει κι αυτή ...πάρτε καλέ αυτόν τον τριτοκοσμικό απο μπροστά μου και το παιδί ,εκτός απ΄όλα τα άλλα που έχει, τρελαθεί κιόλας??
κρίμα δε θα είναι?!

bidibis είπε...

Στις κάρτες και τα δάνεια για τα λούσα πρώτη είσαι. Να βοηθήσεις ένα πτωχό παιδί από τον τρίτο κόσμο δε λες...

Το θέμα του πουλιού και του ρεζιλιού δεν αφορά εμάς. Εγω ένας απλος διαμεσολαβητής του Κικε είμαι στην Ελλάδα. Θέλεις όλε οι άλλες χώρες να ανταπκριθούν στο κάλεσμά του και εμείς να μείνουμε αμέτοχοι. Ξέχασες που στα τσουνάμια ο γραικαλβανικός λαός ανταποκρίθηκε γενναιόδωρα από όλους;

Αν θέλεις να μεταπείσεις τον Κίκε πρέπει να μιλήσεις στον ίδιο απευθείας ή να του στείλει γράμμα. Εγώ απλώς συγκεντρώνω χρήματα και υλική βοήθεια
:-)

Α ναι, βγάλε και κανα καβούρι από την τσέπη

pølsemannen είπε...

Αγαπητέ Μπολιβαριανέ συναγωνιστή bidibis del aka g.a.n.g,

Ο Πρόεδρας της Λαϊκής Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας τεσυγκλονίσθη συθέμελα μόλις έμαθε τον ιερόν σκοπόν του εράνου υπέρ του μικρού στο μάτι Κίκεως.

Ο Πρόεδρος είναι σίγουρος ότι ο Κίκε έχει πάρει από τον Βραζιλιάνο πηδίκουλα πατέρα του και έτσι δεν θα χρειασθεί βιδωτό εργαλείο για να ξεπατώσει την ιμπεριαλίστρια Κέιτ Μος.

Είναι διατεθειμένος μάλιστα να ενισχύσει τον αγώνα του μικρού Κίκε με 100.000 Μπολίβαρ Βενεζουέλας (3,45 Ευρώ), ενώ παράλληλα θα του παραχωρήσει και 12 μπράβους της προσωπικής του φρουράς για να δέσουν αυτόν τον μαλάκα τον Pete Doherty φιόγκο.

Εννοείται ότι Μπολιβαριανώ δικαιώματι, πρώτα θα πηδήσει ο κ. Τσάβες, μετά οι μπράβοι και τέλος ο Κίκε, μην κολλήσει και καμιά αρρώστια ο πρόεδρας από τον μούλο.

Με Μπολιβαριανούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Jase Pablo Emerson Da Silva Pølsemannen,
Ημιεπαγγελματίας αλιεύς Ισλανδικού βακαλάου,
και Επιθεωρητής Μπολιβαριανής Καθαρότητος της Μπολιβαριανής Λαϊκής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας

bidibis είπε...

Αγαπητέ Jase Pablo Emerson Da Silva Pølsemannen το μήνυμα σας μας γεμίζει χαρά και ελπίδα.

Σήμερα σε μια ακόμη πολλή άσχημη μέρα για τον Κίκε, ο οποίος ξύπνησε ξαφνικά με γενική αλωπεκίαση, μαθαίνουμε ότι το μήνυμα σας του άλλαξε άρδην τη διάθεση και με κέφι έφυγε πριν από λίγα λεπτά για να αναλάβει πόστο έξω από το ξενοδοχείο Plaza de Venezuela όπου πουλάει ξόρκια και φύλλα ρόκας που του στέλνει η γιαγιά του από τη Δ.Β για να αγοράζει τα πανάκριβα φάρμακα που του συνταγόγραψε ο γιατρός.

Προσπαθώ επίσης με το πτωχό μου μυαλό να συλλάβω το ριψοκίνδυνο πλην συναρπαστικό μέλλον που εγκυμονεί για τον πλανήτη η γέννηση ενός υβριδίου με τα σοσιαλιστικά γονίδια του Hugo (αυτός κι αν είναι boss) και τα ιμπεριαλιστικά της kate.

Ωραία ταινία ο Αρμαγεδδών ε?

Ανώνυμος είπε...

:)))
Κύριε Μουντζούρη τα πάτε πολύ καλά στον γραπτό λόγο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Τώρα κατά πόσο ο μικρός θα τα καταφέρει δεν νομίζω πως εξαρτάται πολύ από εμάς αλλά από την ίδια την Kate Moss. Μάλλον ένα γράμμα σ' αυτήν θα βοηθούσε περισσότερο.

Καλόρίζικο το καινούριο σας μπλογκ!

maika είπε...

Είπα εγώ πως δε θα το βοηθήσω? αν είναι δυνατόν...
Σκέφτομαι, πρώτον, να του στείλω μισό κολλήριο...για το ένα του μάτι... γιατί άν θυμάμαι και καλά το άλλο το έχασε όταν του σκότωσαν τη μάνα,έτσι?
Σήμερα βλέπει ή μήπως εκτός απο την αλωπεκίαση τον βρήκε και τίποτα άλλο?? ..και πάει και τσάμπα το κολλήριο???
(μεταξύ μας ... ευτυχώς που έπαθε την αλωπεκίαση γιατί είχα να του στείλω ένα αντιψειρικό σαμπουάν αλλά τώρα δεν του χρειάζεται...κι έτσι δεν το στέλνω).
Δεύτερον ,δυο κουτιά ΝΟΥΝΟΥ....
Μόνο φρόντισε σε παρακαλώ να του τα δώσεις γρήγορα γιατί λήγουν σε 5 μέρες.... δηλαδή και γρήγορα να μη του τα δώσεις,ε δεν τρέχει και τίποτα... εδώ κοτζαμ Unicef τα ληγμένα εμβόλια στις τριτοκοσμικές χώρες τα στέλνει....
για δυο ληγμένα ΝΟΥΝΟΥ τώρα σιγά μην υπάρχει πρόβλημα...
Τρίτον , 1 ληγμένο εμβόλιο για μαγουλάδες.... ε,μα για φαντάσου να πάθει και μαγουλάδες???
Τέταρτον, 4 ευρώ ... έτσι για να τη σπάσω στον πρόεδρο που στέλνει 3,45.
Πέμπτον, ένα βιού μαστερ με γυμνές γιατί παντόφλες που ήθελα να του στείλω...δυστυχώς δεν ξέρω το νούμερό του....

Με παραδέχεσαι???
Η Ελλάδα θα είναι περήφανη και για μένα και για σένα!! έτσι?

bidibis είπε...

Κύριε Zerog μεγάλη μου χαρά που τα λέμε μετά από αρκετό καιρό. Και ευχαριστώ για τις ευχές!

Εγώ λέω, αν δεν έχει διαβάσει ακομα το ποστ η Kate να μην της πούμε τίποτα και να της το κρατήσουμε για έκπληξη. Όπως βλέπεις και από τη μπλούζα της στη φωτο είναι ακτιβίστρια και έχει ευαισθησίες και νοιάζεται για τα προβλήματα του κοσμάκη.

@ maika

Αν και η μητρική σου γλώσσα δεν είναι η Ελληνική, με αυτό σου το μήνυμα απέδειξες έμπρακτα ότι γνωρίζεις πολύ καλύτερα από κάθε ψωροπερήφανο ελληναρά τι σημαίνει η Ελληνικότατη λέξη φιλανθρωπία. Εμείς οι φορείς του πνεύματος της αρχαίας Ελλάδας και της πιο φιλευσπλανης θρησκείας του σύμπαντος, της ορθοδοξίας μας, δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού σε όλη την οικουμένη και να τώρα που έρχονται οι ξένοι να μας βάλλουν τα γυαλιά.

Δε μπορώ να πω πολλά γιατί με έχεις κατασυγκινήσει.

Ο Κικε φορά παντόφλες νούμερο 45, θα πρέπει όμως να είναι ειδικές ανατομικές γιατί πάσχει από πλατυποδία. Ο Κικε επίσης είδε μια φορά στην τηλεόραση σε ένα ντοκιμαντέρ Ευρωπαίους να κόβουν τα νύχια τους με ένα περίεργο αντικείμενο που του έκανε μεγάλη εντύπωση. Νομίζω πως ένας νυχοκόπτης θα του έδινε μεγάλη χαρά.

Σας ευχαριστώ εκ μέρους του κίκε ή οπως θα έλεγε και ο ίδιος merci beacoup

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό το κομματάκι!
Το άκουσα 2 φορές.

Μήπως ο Κίκε θέλει να έρθει στη Λάρισα? Σε ένα μήνα που θα τον ταίζει η γιαγιά μου θα έχει γίνει περδίκι!

nosyparker είπε...

Δεν ξέρω τι λέει το ποστ, δεν το διάβασα, αλλά έχω χαζέψει με τη μουσική! Εδώ και πόση ώρα ακούω Devendra Banhart. :-) Θα κάτσω ν' ακούσω και τα υπόλοιπα.

Jobove - Reus είπε...

Gracias por visitar nuestro blog, estamos a tu disposición para lo que gustes.

un saludo afectuoso

(hay un traductor de nuestra página en castellano inglés y francés)

maika είπε...

τι να πω τώρα???
με κάνεις και κοκκινίζω...
είναι να μη με πιάσει εμένα η φιλανθρωπία μου...άμα με πιάσει δε σταματώ πουθενά...

45 νούμερο παντόφλα?? μα τι ποδάρα είναι αυτή???
να σου πω... αν δε βρω παντόφλες τόσο μεγάλες...πειράζει να του πάρω βατραχοπέδηλα??? ...μα νούμερο για παντόφλα είναι αυτό???

όσο για το νυχοκόπτη , θα του τον στείλω με μεγάλη μου χαρά....
επειδή όμως ,καμιά φορά τους κάνουν πολύ ψεύτικους και χαλάνε εύκολα μήπως να του στείλω και κανένα πριόνι???
;o))

bidibis είπε...

@ zoi

Την τρίτη φορά που θα το ακούσεις κερδίζεις ένα t-shirt Help Kike!

Ξέρει η γιαγιά σου κανά βότανο που θεραπεύει το σύνδρομο Heinz; Αν ήσουν από την Καλαμάτα θα ήσουν πιο πιστευτή ;-)

@ nosyparker

Πρώτον χαιρόμαστε για τη γνωριμία.

Σημασία δεν έχει αν διάβασες το ποστ αλλά αν θα ανταποκριθείς στην έκκληση για βοήθεια. Οι λογαριασμοί και οι διευθύνσεις βρίσκονται στο κάτω μέρος του ποστ. Βόηθα συ τον κακόμοιρο τον Κίκε κι ας μη μάθεις για το δράμα του ποτέ.

Στη 10η φορά που θα ακούσεις τον Devendra κερδίζεις ένα μπλουζάκι με τη μούρη του Kike να λέει "Kate i is coming"

@Té la mà Maria

Welcome

Although i don't speak Italian I almost understood the contend of your message. I just miss a few bits. Nice to meet you though:-)

Ρε κατάλαβε τι λέει ο Μαρία ας μου το εξηγήσει παρκαλω στα γραικαλβανικά ή στα κέλτικα

Ευχαριστώ

@ maika maika le le maika

"45 νούμερο παντόφλα?? μα τι ποδάρα είναι αυτή???"

Ξέρεις τι λένε για τα μεγάλα πόδια ;-)

Τι να τα κάνει τα βατραχοπέδηλα ο καημένος ο Kike; Είναι αλλεργικός στη θάλασσα. Άσ το καλύτερα...

Και πριόνι δε χρειάζεται - έχουν και στη Βενεζούελα πριόνια. Άλλωστε το έμβλημα της της σοσιαλιστικής δημοκρατίας της Βενεζουέλας είναι το πριονοδρέπανο.

Στείλτου κανα καταλωτικό δάνειο αν γουστάρεις

Ανώνυμος είπε...

Ξεσάλωσαν φέτος τα Αρειανά με τη Λατινική Αμερική!

nosyparker είπε...

Μιλάμε τρελή χαρά που ανακάλυψα τον devendra - εξαιτίας σου :-P
Ήδη έχω κατεβάσει κι άλλα από το νετ κι έχω βάλει το santa maria μου σική υπόκρουση σε post. Χαιρόμεθα αμφότεροι λοιπόν. :-)

bidibis είπε...

Από ό,τι φαίνεται basik (το αβατάρι σου που χάθηκε;) μόνο τα αρειανά, όπως λες περιπαικτικά, έχουν φιλάνθρωπες ευαισθησίες που υπερβαίνουν τα στενά όρια της Βαλκανικής.

@ nosyparker

Επέλεξα να βάλλω μόνο τα ισπανόφωνα τραγούδια του Devendra, καθώς κι αυτός όπως ο Kike γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας - και φυσικά στηρίζει τον αγώνα του Kike. Σκοπεύει μάλιστα να γράψει σύντομα ένα τραγούδι που θα λέγεται kate and kike shag on London's eye.

Δεν ξέρω πια τραγούδια κατέβασες βέβαια, αν δεν κατέβασες όμως το Chinese Children καν' το τώρα

basik-ly είπε...

Το "Αρειανά", για μένα τουλάχιστον, δεν είναι περιπαιχτικό, αλλά... χαϊδευτικό.
Το αβατάρι επανεμφανίσθηκε ως... εκ θαύματος!

nosyparker είπε...

Μάλιστα, ό,τι πείτε. Πάω! :-)

maika είπε...

ε,όχι μωρέ να του στείλω και καταναλωτικό...κρίμα....πόσα να αντέξει πια κι αυτό το παιδί...

αλήθεια τι λένε για τα μεγάλα πόδια??? εγώ μόνο για τα κρύα πόδια έχω ακούσει...ξέρεις...κρύα πόδια ,ζεστή καρδιά... αλλά μεγάλα πόδια τι???
απο τι άλλο πια μπορεί να βασανίζεται αυτός ο έρημος ο Κικε??

Ανώνυμος είπε...

@ basik

Αφου δεν το λες περιπαικτικά, καιρός να γυρίσεις στον όλυμπο. Αρκετά περιφέρθηκες στους προσφυγικούς καταυλισμούς

@ nosy

μπρος μαρς

@μαικα

μη φοβ'ασαι το καταναλωτικο θα το αππληρώσει ο πατέρας του το καθαρμα

μεγάλο πόδι μεγάλο παπούτσι λενε

basik-ly είπε...

Τώρα με απασχολεί ο Kike Alvarez.

Ανώνυμος είπε...

terma i mousiki...teleio playlist....apo ena boreio, alla iliolousto, makrino meros

trol

maika είπε...

ε,λοιπόν τώρα είδα που έλεγες αν ξέρει να σου πει κανείς τι λέει ο Μαρία...
σε ευχαριστεί για την επισκεψή σου στη σελίδα τους
σου στέλνει χαιρετισμούς
και σου λέει ότι υπάρχει μετάφραση της σελίδας τους στα ισπανικά,αγγλικά και γαλλικά.
αν έχω κάνει και κανένα λάθος ε,μη βαράς....το προσπάθησα πάντως...

όσο για το καταναλωτικό στον Κίκε άμα είναι να το αποπληρώσει το κάθαρμα το φάδερ του τότε να του το στείλω.....

Ανώνυμος είπε...

pou eisai

Ανώνυμος είπε...

lol

h maria sou eipe exei translator stin selida tis

apo ispanika sta agglika

bidibis είπε...

@ basik


καλά εσ'υ είσαι πολύ σοσιαλιστής


@ τρολ και μαικα


Ευχαριστω για τη μετάφραση.


μαικα δε μπορώ να γνωρίζω αν έκανε λάθος επειδή δε ξέρω ρωμαιοκαθολικά. Η τρολ ξέρει αλλα αποκλείεται να μου πει την αλήθεια γιατι θέλει το κακό μου


τρολ στο βόρειο προυσήλιο μερους για κατασκοπεία συ στείλανε;

trol είπε...

den me steilane
egw sikothika kai piga
ti malakia ekana
..kontognwmo pou lene
ti to thela

bidibis είπε...

άουτς, ξινό σε βγήκε καλέ;

Ανώνυμος είπε...

aman auto kale

welcome back pantws

oxi den tha to elega ksino

bidibis είπε...

Welcome back!

Τι λες καλέ; αφού εσύ έλειπες καλέ!

Μήπως σε βγήκε αλμυρό;

Ε, όπως και να χει τα ταξίδια που κάνουμε από δω προς τα κει είναι πιο αλμυρά απ' αυτά που κάνουν οι από 'κει πέρα δώθε.

trol είπε...

nai alla kai esu isoun absent apo edw...there goes the welcome back

to taksidi itan uperoxo, to meta duskolo, apo para polles apopseis

wres wres mou fainetai, kathe taksidi kai pio duskolo, pou einai ekeina ta prwta pou itan ekdromi kai xara?

a re zoria pou trabaei o kosmos tha peis

kai kala tha peis

ante twra gia kamia mpira

pølsemannen είπε...

Ντήαρ bidibis (aka g.a.n.g),

Εάν επιθυμείτε συγκλονιστικό και κουλτουριάρικο βλογοπαίγνιον σας περιμάνει ακριβώς εδώ!

bidibis είπε...

Polsemanen θεέ!

θα ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας συντομα.

Εσείς που είστε Σκανδιναβός μήπως μπορείτε να βοηθήσετε την άσπονδη φίλη μας την trol η οποία έχει πάθει σκανδιναβικό hangover;

Και εγώ θα ήθελα να τη βοηθήσω αλλά είμαστε εχθροί και στην περίπτωση αυτή, πίστεψε με, δεν ισχύει το "αγάπα τον εχθρόν σου ως το κρουτόν". Τα διαστρικά συμφέροντα ποτέ δε θα επέτρεπαν κάτι τέτοιο, άσε που ο σκορπιός πάντα θα είναι σκορπιός!...